Tényleg ennyire nem figyelnek rám? Vagy én veszem nagyon komolyan?
Úgy van ahogy az első írja!
Korai terhességnél még ez nem probléma, valószínű, hogy a következő vizsgálatnál már máshol tapad majd.
A terhesség későbbi szakaszában kell ezzel vigyázni majd!
Ne aggódj!
most lehet fujjogni, de szerintem amikor 120 kilosan nem tudtam felkelni az agybol (nem voltam terhes), az OSSZES budapesti korhazat vegigjartam (nogyogyaszatot is tobbek kozt), es annak ellenere, hogy tele voltam cisztaval, megkerdeztek, hogy "maga mit keres itt?"
annyi megalaztatas, meg..ugy bantak velem, ahogy a kutyaval sem.. szornyu volt.
es mar kezdtem beletorodni ebbe, amikor talalkoztam egy normalis orvossal, aki ramnezett, es megkerdezte: nagyon szepen felderitettek a maga betegseget..de miert nem kezeltek?
es nemi vizsgalat utan egy gyogyszerrel helyrehozott.
legtobb nodoki csak tunetmentesiteni akart
(mellesleg a baratnomnek uevvel a problemajaval annyira tunetmentesitettek, hogy trombozist kapott a diane35tol, amit kapott)
sose felejtem el az istvan korhazban levo nodoki arcat, ahogy ugy nezett ram, mint ..nem is tudok szavakat.
a valasztott nodokim (akit a kozmetikusom ajanlott) a terhessegem felenel lepattintott, mondvan o is terhes :)
és akihez atpasszolt, egy vegtelenul rendes doki, turelmes, es az elso szulesem utan is bejart.
nem volt kerdeses, hogy amikor most is ketcsikos lett a tesztem, gondolkodas nelkul mentem hozza. akkoris, ha a varos masik felen van (amig birom, megyek)
nagyon nagyon nagyon kedves, tegnap kicsit verezgettem, ejjel 11kor felhivtam, ugyanolyan kedvesen, turelmesen, egyutterzoen valaszolt, pedig neki is van maganelete
nezd, ha belefer, nem kell a legdragabb, sok jo olcso magandoki van.. javaslom.
tudom, nagyon sok jo kedves doki van, sajnos engem elkerultek..meg terhesen az ember erzekenyebb, nekem kell, hogy tobbet kerdezzek, jolesik, hogy nem nekem kell bokdosni az orvost, hogy "enszeretnekintgralttesztetutaljonbe", meg ilyesmi.
a vedono az nalunk kulon kategoria, allitolag a lakotelepen van egy jo, egy kozepes meg egy rossz, en a kozepeshez tartozok, semmi ujat nem mondott (igazabol semmit se mondott), kitoltotte a kiskonyvet, jott, amikor kell, mentem amikor kellett, kitoltotte a papiroknal random bejegyzeseket (mert nem toltotte ki teljesen, tele volt ures helyjel)
vedonokbol is nyilvan van jobb/rosszabb.
de akar van fogadott orvosod, akar nincs, ha mas nem, a gugli jóbarát :)
Kedves Kérdező!
Ugyan ebben a helyzetben vagyok, és persze nekem sem mondtak semmit!! A védőnői látogatások viszont ( erre rájöttem) azért vannak, hogy bármilyen kérdésed van kérdezz bátran! Nem tudom, hogy a fogadott orvos-e a baj, de az első ultrahangom 6 hetesen volt, hogy megállapítsák terhes vagyok-e.... bunkók voltak és mindenhol flegmán beszéltek velem!!A recepcióstól, az ultrahangosig, és az orvos tetőzte azzal, hogy úgy kezdte: "itt jobb a levegő...miért jött ide??" Erre én: Mert hova kell menni ilyenkor? Ő: "Ahova akar, csak ne ide" (Szerencsére volt választásom, hogy hova lehet még menni ultrahangra,vizsgálatra ahol viszont gratuláltak és normálisak voltak!Szerintem nem velünk van a baj, és valószínű sokan nem elégedettek a munkájukkal, ezért másokon töltik ki. Ez az én véleményem.
Ne aggódj, de azt ajánlom ne hagyd magad, ha a babáról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!