Linkelnétek képet a 15hetes pocakotokról?
15hetes leszek amikor megyek a Balcsira és kiváncsi vagyok mennyire lesz majd "nagy" a pocakom. Csütörtökön leszek 13hetes de már mintha most lenne egy kis pocakos.
Nektek mekkora volt?
Képet nem tudok most feltenni, de nekem kb 3x akkora hasam van, mint az első válaszolónak! Második babát várom, a lányommal kb 6 hónaposan volt ekkora hasam!
Ja és 14 hetes vagyok!
Ez tényleg alkati kérdés! :o)
Én 15 hetes vagyok és töltöttem is már fel képet, de felteszem megint
Szia! Ezen a képen 14 hetes kismama vagyok és a Balatonon készült! Igaz, tavaly. Tegnap volt 5 hónapos a pici lányom.
Szóval nekem ekkora pocim volt:
Ja, és egyébként 3. baba.
Tényleg azzal foglalkozol, hogy mekkora a pocakod és hogyan fognak rád nézni az emberek, mit gondolnak rólad?!?
Örülj neki, hogy terhes vagy és babád lesz és tojj le magasról mindenkit! Elviekben a párodon kívül senkinek semmi köze hozzá! Én soha nem vetettem meg egy nőt azért mert terhes és látszik a pocakja! Ez így természetes! A magamét már jobban megvetem, mert én nem vagyok az, mégis akkora a hasam! :o)
Annak kell örülni, ha szépen gyarapodik és egészséges, jól fejlett, NEM alultáplált kisbaba lesz belőle! Nehogy már egy ócska "strand" miatt érezd magad bűnösnek!
De most komolyan! Szerintem a babád a legfontosabb és nem mások véleménye - mondom én ezt, 3 gyermekes apuka és azért én, mert a nejem is ezt mondaná, ahogy ismerem! Viseld büszkén a hasad! Ha másképp nem megy, gondolj azokra, akiknek egy anyagi csőd volt mesterségesen összehozni a babát és megszenvedtek érte, hogy olyan legyen a hasuk, mint neked!
És vigyázz a nappal, nem tesz jót NEKI sem, ha bajod lesz tőle! Nem tudom hány éves vagy, de se cigi, se dohány! Legalább erre a kis 9 hónapra ne!
41/F
20:58-as te valamit nagyon félreértettél, de azért köszi.
A többieknek is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!