Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy válasszak orvost? Van...

Hogy válasszak orvost? Van egy, akit "kinéztem", de hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama
2008. febr. 28. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg hogy el tudna e vállalni. De én most, a 38. héten döbbenek rá, hogy igazáól semmi jelentősége. Ill. csak annyira, hogy milyen nézeteket vall, de ez is csak akkor iazán fontos, ha olyan vagy mint én, azaz ragaszkodssz a gyengéd szüléshez. A szülésznő az aki igazán számít, átlagos és normális esetben csak neki lesz dolga, a doki csak csendes megfigyelő aki akkor ugrik elő ha valami gáz lenne (de miért is lenne?) :). No meg a párod a fontos, vagy aki benn lesz veled. Teát nem kell túlmisztifikálni ezt a doki dolgot! a szülésznő viszont tényleg fontos.

minden jót, boldog babavárást!!!

2008. febr. 28. 08:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én előbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost.

Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..

2008. febr. 28. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!