Ma reggelre bedagadtak a lábaim és a kezeim is. Eddig még soha nem dagadtak meg ennyire.
19+2hkm
2011. júl. 11. 21:06
1/7 anonim válasza:
Ilyen korán szerintem nem szabadna vizesedned. Hívd fel a dokit, vagy ha tudsz, menj be. Jobb a békesség!
2011. júl. 11. 21:11
2/7 anonim válasza:
Szia!HA a terhes-toxémiára gondolsz (mármint,hogy arra utalhat a vizesedés), akkor szerintem ahhoz az is kell,hogy a vérnyomásod magas legyen, a vizeletedben pedig fehérjét találjanak. A vizesedés alkati kérdés is, meg persze kordában is tartható,ha nem végzel sokáig álló munkát,ha felpolcolva pihenteted a lában,amikor ülsz vagy fekszel.Ha kevés sót használsz evés közben.Én nem sózom a nyers zöldségeket (persze magamnak).Elvileg a vízfogyasztás mennyiségével nincs összefüggésben a vizesedés,de a sok só, fűszeres kaja megköti a vizet. És akkor nem említettem a meleget,a nagy hőség is vizesedést válthat ki.Remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 11. 21:16
3/7 anonim válasza:
Ja az előttem kommentelőnek igaza van, érdemes erről az orvosoddal beszélni.
2011. júl. 11. 21:17
4/7 anonim válasza:
Szerintem pánikra nincs ok. Ilyen melegben én is vizesedek, pedig abszolút nem vagyok terhes, és szerintem sokan mások is így vannak ezzel...
Mérd meg a vérnyomást, menj be a védőnőhöz, neki van vizelet-tesztcsíkja, és ellenőrizzétek le. Ha minden rendben, akkor nincs gond.
Persze az orvosodnak majd megemlítheted, és a sófogyasztás csökkentése is jó ötlet.
Jó babavárást!
2011. júl. 11. 21:29
5/7 anonim válasza:
Addig ne aggódj,míg nem magas a vérnyomásod és fehérje sincs a vizeletedben.Én is vizesedek már a 20.héttől biztos..Nekem 2hét alatt 6kiló jött fel és az szinte víz.
De azért beszéld meg a dokiddal
31hkm
2011. júl. 11. 21:36
6/7 sumergo válasza:
Szerintem nincs baj! Ilyen hőségben régebben is kicsit vizesedett a bokám, most, h ilyen hőség van, egy kicsivel jobban vizesedek, de ha lefekszem, mindig jobb lesz. Próbálj te is pihenni kicsit.
23+1 hkm
2011. júl. 12. 08:28
7/7 A kérdező kommentje:
Mára teljesen elmúlt.
A pihenéssel csak annyi a probléma, hogy dolgozok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!