Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt okozhattunk? Azóta alig...

Bajt okozhattunk? Azóta alig mozog!

Figyelt kérdés

35 hetes vagyok, és 1 ujjnyira nyitott külső méhszáj miatt a doki azt mondta, hogy csak nagyon óvatosan lehetünk csak együtt.

Tehát NEM TILTOTT EL, de mondta, hogy vigyázzunk.

Na mi annyira vigyáztunk, hogy a 23. héttől nem voltunk együtt, de tegnap már nem bírtuk tovább és nagyon ÓVATOSAN megtörtént.

Eddig a pici annyira aktív volt, minden reggeli után majd kirúgta a hasfalamat annyira táncolt kb. fél órán keresztül.

Ma reggel viszont nehezen ébredt, reggeli után is alig volt 1-2 rúgás...az is noszogatásra.

Nem véreztem, nem görcsöltem, nem fájt semmi most mégis aggódom, mert félek, hogy esetleg bajt okozhattunk.

Szerintetek?

2011. okt. 17. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj, ne aggódj. Nem minden nap mozognak egyformán, van amikor jobban és van amikor kevésbé. Az a lényeg, hogy mozogjon.
2011. okt. 17. 10:24
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
Valószínűleg a kicsi érzi az idegességedet. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, semmi rosszat nem tettél! Ha megnyugszol, beindul, meglátod.
2011. okt. 17. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, semmi köze hozzá! Csak a a saját bűntudatod "szórakozik" amit a szex miatt érzel:)

Ma az én babám is többet pihizik, nem aktív egyformán minden nap. Ők is emberek (még ha aprók is), sok minden hat rájuk, nagyon gyakran a légköri frontok, időjárás. Ha holnap is csöndes, akkor érdemes egy kontrollt nézni, de nem a szex miatt, hanem a méhlepény állapota miatt!

Egyébként abszolút megértelek: én valamelyik este jártam úgy, hogy a szokásos WC járás után sem ébredt fel a baba, nagyon lapított én pedig megijedtem. Erre elkezdtem ébresztgetni, sokáig semmi... pánik és pánik.. majd szegény ijedtében egyszer rúgott egy óriásit és elkezdett csuklani... alig bírta abbahagyni, legalább fél óráig csuklott.. annyira sajnáltam és úgy utáltam magamat...(

2011. okt. 17. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy írtatok!

Kicsit megnyugodtam.

Igazatok lehet, hogy annyira aggódom, meg dolgozik a lelkiismeretem, hogy biztosan ezt érezheti.

Mindig pörgős, jókedvű vagyok, ma viszont sírós, rossz a hangulatom.

Már sok rossz megfordult a fejemben és nem tudnám megbocsátani magamnak, ha lenne valami baja :(

2011. okt. 17. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező kedves, van kivel beszélgetned ezekről az érzésekről, félelmekről? Nagyon fontos lenne, a várandósságnak külön pszichológiája van. Van szakember, aki ebben járatos. Jó lenne, mire megérkezik a babu, már sok negatív félelmet szorongást a hátad mögött hagyhatnál, mert a java még csak ez után jön:)

Azért nagyon szép babavárást és anyaságot kívánok neked!:)

2011. okt. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!