Olvastam itt, hogy miket okoz a vízhajtó, én pedig múltkor bevettem egy szemet, mert nagyon vizesedek, és fulladtam! Nagyon nagy bajt csináltam?
Figyelt kérdés
Azért mertem bevenni, mert a betegtájékoztatóban nem szerepelt a terhesség ellenjavallatként! De most nagyon megijedtem! Tényleg elhajtja a magzatvizet? Ez az egyetlen szem okozhatott bajt?2008. okt. 1. 18:58
1/5 anonim válasza:
Egy szem még nem a világ! Viszont milyen diuretikunot vettél be? Furosemidet? Az Kálium hajtó.
2/5 anonim válasza:
Egy szemtol nem lesz semmi bajod de maskor keruld a gyogyszereket. Egyel sotlanul!!!
3/5 anonim válasza:
Hát semmiképp nem jó szedni, de azzal az egy alkalommal nem hiszem, hogy gondot okoztál. kb annyit tettél, mintha egy erős kávét ittál volna, annak is annyi a vízhajtó hatása.
Inkább hanyagold a vízhajtót,ha ilyen gondod van szólj a dokidnak, én pl vizesedés nélkül is fulladok 30. héten, hiszen a baba foglalja a helyet a tüdőnk pedig egyre nehezeben fér el.
Ha nagyon rádjön ilyen roham , irány az ügyelet..inkább, minthogy árts, de azért attól az egy alkalomtól ne ijedj meg ennyire.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást! Igen, Furosemidet vettem be! Olyan lelkiismeret furdalásom van!
2008. okt. 1. 19:06
5/5 anonim válasza:
ne vegyel be legkozelebb terhesen vizhajtot nem szabad!!!
de 1 szemtol nem lesz semmi baj ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!