Ki vállalna gyereket szegényen szülői támogatás nélkül?
OFF:
Örökbefogadás mellettinek: Menj be egyszer Fótra a Gyerekvárosba és nézz körbe! Az a nagy magyar valóság, ami ott van. Beszélgess egyszer pár gyerekkel azok közül. Kíváncsi lennék utána mi a véleményed az örökbeadásról. Egy elcseszett bürökrata, vagy egy esetleg önmagát meggondoló szülö, aki nem tudja eltartani a gyerekét, de reménykedik, hogy ez csak átmeneti válság, és soha nem lesz örökbefogadható a gyerek. Mire adnák, addigra "kiöregszik". Az ottlakók többsége átkozza a napot, amikor világra születtek, és a szüleiket is, akik így kicsesztek velük. Hidd el tudom miről beszélek! Bocsánat, ha nagyon eltértem a tárgytól!
Kedves kérdező!
Én abortusz ellenes vagyok. Kivéve ha a terhesség az anya életét veszélyezteti vagy ha beteg a magzat. A világ legjobb dolga, hogy édesanya lehettem, hogy ez megadatott.
Kedves utolsó!
Tehát az ott lévő gyerekek feleslegesek? Én elhiszem, hogy tudod mi megy ott de mindenkinek joga van az élethez. Az árváknak is. Az egyik szomszédomat is nevelőintézetbe rakták be a szülei nevelő szülőkhöz került 14 évesen. Az igazi szülei 18 éves korában megkeresték és csak hízelegtek neki. Kiderült arra ment ki a játék, hogy menjen oda hozzájuk, dolgozzon és adja haza a pénzt. Ma 3 éves ikerlányok anyukája, normálisan neveli őket tiszták okosak.
ma 20:51
Kérdezd meg tőle, hogy hogyan emlékszik vissza a gyerekkorára. Utána gyere vissza és írd le. Biztos vagyok benne nem azt fogja mondani, hogy gyönyörű gyerekkora volt. Soha nem tudnék így kiszúrni azzal a gyerekkel, akit 9 hónapig hordok. Ha nicns lehetőségem felnevelni, akkor jobb, ha meg sem születik.
Addig meg miből élnének meg, ameddig el tud menni dolgozni?
Marha könnyű más farkával verni a csalánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!