25 hetes kismami vagyok, s nem vagyok képes beszélni a babámhoz. Szeretnék, de egyszerűen nem megy! Tudtok tanácsolni valamit?
Tudományosan alátámasztott tény, hogy ha csak rá gondolsz a babádra, ő azt is érzi! Hisz a baba-mama kapcsolat az egy nagyon mélyről jövő kapcsolat! Attól nem lesz rosszabb a kapcsolatod a picúrral, mert a pocakban nem beszélsz hozzá! Sokan nem képesek rá. Én sem nagyon beszélgetek vele, bár azért néha megesik, amikor nekem kellemetlen dolgot csinál, akkor könyörgöm neki, hogy kicsit kíméljen! :)
A probléma az lenne, ha akkor sem beszélnél hozzá, ha már megszületett!
Talán azt tudom neked tanácsolni, hogy énekelgess, az akkor is meg fogja nyugtatni, ha már kint lesz. Valamint olvashatsz mesét! Én is ezt fogom tenni!
Viszont ha ezek sem mennek, akkor ne erőltesd! Be fogod pótolni, ha már idekint lesz! Minden jót!
31 hetes kismami
köszönöm szépen a válaszokat,azt hiszem segít!valóban napi több órát gondolok rá,s ha simogatom a pocim,szép gondolataim vannak,csak hallható szavakba nem sikerül önteni!Még egyszer köszönöm!
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!