Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás figyelésével...

Magzatmozgás figyelésével kapcsolatos kérdés, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
32 hetesen megkaptam a magzatmozgás számláló lapot. Eleinte még oda is figyeltem és rendesen számolgattam a mozgásokat de sokszor elfeledkezem, hogy épp hánynál is jártam és így találomra satírozom be a rublikát. A másik problémám, hogy nekem a babám inkább este 10 után aktív, de akkor nagyon ... Egészen hajnalig. Nekem viszont reggel 9-től este 9-ig kell számolnom a mozgásokat és van olyan, hogy feltűnik, hogy napközben nem jön össze a 10 és ilyenkor ezt fel kellene jegyeznem, vagy jeleznem a védőnőnek. De ha egyébként megvan a 10, hiszen este ennyire aktív akkor kell, hogy ezen továbbra is problémázzak vagy megnyugodhatok? Én így is behúzom a 10-et, hiszen megvan, csak nem reggel 9 és este 9 között, de nem szeretnék valótlan adatokat beírni. Kinek van hasonló tapasztalata?
2011. júl. 9. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
bocsi: virgonc:-)
2011. júl. 9. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett számolnom, nem is mondta a védőnő. Láttam a kiskönyvben, de nekem volt szívhang hallgatóm, és a végefelé már napjában többször hallgatóztam, és a szívverést számoltam. Engem az nyugtatott meg:)
2011. júl. 9. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!