Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes vagyok es viszket a...

11 hetes vagyok es viszket a cicim, a bimbonal es körülötte, ez ugye normalis?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, néha nekem is rákezd és olyankor meg tudnék őrülni! :) De ne vakard semmiképp!
2009. márc. 30. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ez ismerős először nekem is viszketett ahogy feszült a bőr majd szép csíkos lett az egész hiába kenegettem

2009. márc. 30. 12:56
 3/5 A kérdező kommentje:
de nekem a bimbo viszket,nem a bör a cicimen,azzal minden rendben
2009. márc. 30. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem kb 5 hetes korom óta viszketnek a mellbimbóim

8+3 ketes km

2009. márc. 30. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
teljesen normális, a melled készül a szoptatásra szépen lassan. Csak úgy ne járj mint én... Az első terhességemnél nekem is a bimbó viszketett, mert az nagyobbodott, és szoptatás végére úgy kitágult, és akkora lett mint egy parizer...undorító, kisebbségi komplexusom is van emiatt a párom előtt, bár őt nem zavarja, de engem igen. nem elég, hogy a mellem tiszta stria lett, de még a mellbimbóm is mint egy nagyobb parizer. :)
2009. márc. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!