Megbotlottam egy lépcsőben de nem estem el a rándulástól lehet baj? 5h km
hát ne aggódj emiatt tuti nem fog,.
ha én 4 hetes terhesen iskolában dolgoztam takarítóként és nyári szünet alatt estem teherbe de még úgyis melóztem
( senki se tudta hogy terhes vagyok nem szóltam még eleinte)
a 3 dik emeletről cipeltem EGYEDÜL a régi tipusú VAS padokat, le a pincébe meg a nehéz dobogókat,.. mert én voltam az egyetlen fiatal ott 23 éves, a többi 50 között volt.
ezt csináltam 2 hétig minden nap rosszul voltam le is írom nem szégyellem borzasztó folyásom volt kifulladtam a sok cipekedéstől
és utána egyszer csak begörcsöltem és úgy döntöttem nem kockáztatok első baba féltem hogy elvetélek 6 hetesen
ezért elmondtam az igazgatónőnek hogy terhes vagyok de hát így is kirugott mivel terhesen nem lehet cipekedni ilyen brutális módon ..
pedig nem mondtam neki hogy én ezt csináltam 2 hétig.
de már nem bírtam
szóval csak azért írtam le hogy ne félj, egy rándulástól nem fogsz elvetélni
ha én nem vetéltem ettől a sok cipekedéstől 35 fokban, akkor te sem fogsz nyugi :)
15 hónapos már A kislányom !!
Nem, semmi gond nem lesz!
Tudom,hogy félsz, de látom,hogy naponta felteszel kérdést,hogy ez meg ez baj lehet-e. Így nagyon nehéz lesz a 9 hónap. Nyugi! A két babád azért ment el, mert valószínűleg nagyon betegek, életképtelenek lettek volna. Sajnos ha ez a baba is az,akkor fekhetsz te mozdulatlanul egész nap, akkor is elmegy. Vigyázz magadra, pihenj sokat, de ne ijedj meg minden rosszabb mozdulattól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!