28-hetes kismami! Mostanában nagyon sok problémám van, sok sirás, feszültség idegesség:ugye nem lesz semmi a babóval?
Szia!
Én is sokat idegeskedtem,annyira hogy még a herpeszem is kijött.De nem lett semmi baja a lányomnak.Mondjuk kicsit izgága,eleven,de nem lehet 100 százalékig bebizonyitani hogy ez miatt.Ő egy héttel késöbb jött.
Probálj meg azért megnyugodni.
Szia!
A baba ilyen korban már tényleg érzi , ha feszült vagy , vagy ideges. Ettől nem lesz ugyanolyan feszült mint te , csak jobb a nyugalom neki. Miért idegeskedsz? Én is kismami vagyok , van sok problémám , de mindig arra gondolok, és hangsúlyozom is a környezetemnek , -ha kell -hogy vegyék figyelembe :érzékenyebb vagyok a kelleténél , nem esik jól semmi negatívum!Csakis a pozitívumok!:) Elég baj most neked , hogy a külső körülmények feszültséget okoznak belül. Akinek nem muszáj ,az ne most találjon meg a butaságaival!:))Próbálj észrevenni apró dolgokat , amivel önmagadat erősíted. Pl. kisütött a nap, főzz valami finomat vagy süss sütit, olvass olyan könyvet , amit már rég akartál, beszélgess közben a babóval..szóval valamit , amivel kicsit kizárod a környezetedet és a bajokat!! :)
Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!