Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28-hetes kismami! Mostanában...

28-hetes kismami! Mostanában nagyon sok problémám van, sok sirás, feszültség idegesség:ugye nem lesz semmi a babóval?

Figyelt kérdés
aki terhességealattsokat idegeskedett,nem jött elöbb a babó?
2009. márc. 30. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is sokat idegeskedtem,annyira hogy még a herpeszem is kijött.De nem lett semmi baja a lányomnak.Mondjuk kicsit izgága,eleven,de nem lehet 100 százalékig bebizonyitani hogy ez miatt.Ő egy héttel késöbb jött.

Probálj meg azért megnyugodni.

2009. márc. 30. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is sok problémám, idegeskedni valóm volt a terhesség alatt (az anyósom miatt), de azért próbáltam ninél jobban nem stresszelni magam a pici miatt. Teljesen egészséges, nyugodt babám van. Ő másfél héttel a kiírt idő előtt született, de mivel ő már a 4. babám, így ez nem fogható az idegeskedésre. Ilyenkor már nem olyan erősek a méhszáj izmai, így az hamarabb kinyílhat. Próbálj meg te is kicsit lazítani, mert sajnos a babád is érzi, ha feszült vagy! Minden jót!
2009. márc. 30. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz,a sok idegeskedéstől stressz hormon kerül a vérkeringésbe,amiből a baba is kap.Próbálj meg relaxálni,kellemes zenét hallgatni,sétálgatni,kikapcsolódni.Nálam már sajnos olyan fokú volt a sok stressz,hogy tüneteket is okozott,ezért én Pipolphent kell szedjek.
2009. márc. 30. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A baba ilyen korban már tényleg érzi , ha feszült vagy , vagy ideges. Ettől nem lesz ugyanolyan feszült mint te , csak jobb a nyugalom neki. Miért idegeskedsz? Én is kismami vagyok , van sok problémám , de mindig arra gondolok, és hangsúlyozom is a környezetemnek , -ha kell -hogy vegyék figyelembe :érzékenyebb vagyok a kelleténél , nem esik jól semmi negatívum!Csakis a pozitívumok!:) Elég baj most neked , hogy a külső körülmények feszültséget okoznak belül. Akinek nem muszáj ,az ne most találjon meg a butaságaival!:))Próbálj észrevenni apró dolgokat , amivel önmagadat erősíted. Pl. kisütött a nap, főzz valami finomat vagy süss sütit, olvass olyan könyvet , amit már rég akartál, beszélgess közben a babóval..szóval valamit , amivel kicsit kizárod a környezetedet és a bajokat!! :)

Szép napot!:)

2009. márc. 30. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!