Mennyire normális terhesség alatt a folyás?
Figyelt kérdés
Picit sárgás folyásom van,de szagtalan. Van amikor fehér,van amikor alig,van amikor sok a folyásom.2008. febr. 27. 13:09
1/5 anonim válasza:
A fehér,vizes folyás természetes,van hogy hígabb,van hogy sűrűbb.Nekem a sárgás folyás bacit jelzett, de itt írtak olyanok is akiknek a dokijuk nem foglalkozoztt vele, és el is múlt.Én azt mondanám neked azért nézesd meg magad, abban nincs semmi,a babának nem lesz baja, ha kezelni kell sem lesz baja, de azért inkább doki mondja rá a véleményt.
2/5 anonim válasza:
Nekem minden reggel csurog végig a combomon, olyan sok a váladékom, de ezzel nincs semmi gond. Ne aggódj, a legtermészetesebb. Ha meg valami baci, azt úgyis kimutatja a vizelet-vizsgálat, ami minden trimeszterben kötelező.
36.kismama
3/5 anonim válasza:
A vizeletvizsgálat a hüvelyben lévő bacit nem tudja kimutatni,csak ha már a húgycső,hólyag is érintett.
4/5 anonim válasza:
Nekem már volt vízszerű folyásom,volt fehér,ami néha átvált sárgásra(most is hol fehér hol sárgás)és én minden alkalommal elpanaszolom a dokinak,de még eddig soha semmit nem adott rá,nekem azt mondta amig nem viszked,nem büdös,addig nem baj.. de azért persze én is minden alakalommal megemlítem neki,szerintem te is tedd azt.. 24hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Szia! A folyás terhesség alatt természetes, addig míg nem csíp vagy nem viszket nincs gond, ha pedig igen akkor valamilyen fertőzésre utal. Én magamon azt vettem észre, hogy ahogy a terhességem előrehaladt úgy egyre több lett a folyásom. Üdv. 30. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!