Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok, de...

14 hetes terhes vagyok, de még nincs semmi pocim. Miért?

Figyelt kérdés

Mondjuk elég széles csípőm van.De az motoszkál bennem mi van ha nem fejlődik?:(

2 hét múlva megyek 16 hetes UHra.Köszönöm előre is ha válaszoltok.

2008. febr. 27. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj, biztosan fejlődik rendesen, csak még van elég helye. Nekem sem látszódott semmi 14 hetesen. Kb. 16-17 hetesen kezdett el nőni a pocakom, de van akinél még később. Ez nagyon függ az alkatodtól is!
2008. febr. 27. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj,van akinek a 20. héten kezd látszani,ezen ne aggódj,hidd el minden rendben.Alkatfüggő a dolog, és hát ha szélesebb a csípőd, pláne előfordulhat.Engem is piszkáltak vele, hogy nem látszik, de nem érdemes ezzel foglalkozni, majd fog, hidd el:-))
2008. febr. 27. 12:13
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,megnyugodtam:)legalábbis egy ideig:)
2008. febr. 27. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szia, szerintem nincs okod az aggodasra, nekem csak a 20. het utan kezdett el noni a pocakom, de akkor szinte hirtelen. a mozgasat is csak akkor kezdtem erezni. a babad allandoan fejlodik, de meg picike, azert nem latszodik. boldog babavarast kivanok neked.egy 23 hetes kismama
2008. febr. 27. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Én láttam szülés előtt pár nappal egy kb 50kgos nőt, és nem mondtam meg, hogy terhes... Multkor a védőnőnél volt egy hölgy, majdnem megkérdeztem, hogy először jött-e, olyan kis vékony, laposhasu volt, és már 22 hetes...

Ne izgulj, ez abszolut alkati kérdés, semmi baj nincs.)

12 heti uh volt, nem? Akkor minden rendben volt gondolom, ne izgulj.-)

2008. febr. 27. 12:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia..nekem is csak a 18 hetnel kezdett el noni a pocak....azelott csak en tudtam, picike volt de en lattam:-))

Most a 21 hetbe leptem es csak az nem latja aki nem akarja:-)

UGyanakkor van 2 baratnom aki kb velem egy idos terhes....az egyiknek sokkal nagyobb a pocija mint az enyem, a masiknak meg most kezd noni .Ne aggodj.....embere, kismamaja valogatja:-)

2008. febr. 27. 13:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Nah van itt elég nyugtatás, de azért én is nyugtatlak, mert abból sohasem elég.. :) Nekem is a 16-17 hét körül kezdett igazán nőni a pocim akkor "kinőtte magát" egy időre, mert most meg stagnál ..:) kb 4 hete.. Most vagyok 24 hetes és ugyanakkora a pocim mint 20 hetesen. De a picur úgy ficánkol és mindig jobban és gyakrabban érzem, szóval biztos előre megcsinált magának egy pár "hétnyi" helyet. És most meg csak élvezi... :) Szóval ne aggódj! nő az ha nem fér.. :) Majd fog még viszketni a pocid a tágulás miatt. :))

Boldog babavárást! :)

2008. febr. 27. 13:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok,h ennyien válaszoltatok:)Remélem nemsokára megnő,mert olyan szívesen mutatnám már mindenkinek,hogy kismama vagyok:)
2008. febr. 27. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:
van egy 5 hónapos osztálytársam akinek ippeg van egy kis pocija, tanárnö nem is gondolta hogy terhes, és az orvos azt mondta a baba elég nagy, és vigyázzon ne hogy nagy baba legyen, de szinte nincs is hasa, ha nem feszesebb ruhákban lenne észre se lehetne venni.
2008. febr. 27. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:
14 hetesen még nekem sem látszott.. s 3 hét alatt hirtelen akkorát nőtt, mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét.. :-) Nyugodj meg, hamarosan Te is pocakos leszel, alkattól is függ!
2008. febr. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!