Mi a véleményetek az őssejt levételéről? Van olyan aki gondolkodik rajta?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 21:38
11/13 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, főleg, hogy már a nagyszülőknek, testvéreknek családtagoknak is fel lehet használni.
Mi most voltunk egy előadáson ezzel kapcsolatban.
Az sem igaz, hogy csak 30 kg ig tudják használni.20 évre 370 az ára a sejtbanknál 20 évre, ami azt jelenti hogy havi 1500 ft. Ennyit megér szerintem ha biztosításként tudja be az ember pl. Részletre is lehet fizetni náluk.Egészségpénztárt is fel lehet használni. És az őssejt korlátlan ideig felhasználható.
A minta pedig ha nem jó az azonnal kiderül és, akkor 50 ezret kérnek el "csak".
12/13 anonim válasza:
Tavaly a Krionál 160 ezer volt, és évent 11000 ft, addig fizetem amíg azt szeretném, hogy táolják.
13/13 anonim válasza:
Én mindenképp levetetem. Nem jár már gyerekcipőben a dolog, és még több mindenre lehet majd használni. Írtunk már cikket a Sejtbankról, nagyon meggyöző. Jó, hogy lehet részletre is fizetni, és szerintem megéri! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!