Mi a véleményetek az őssejt levételéről? Van olyan aki gondolkodik rajta?
Én elrakattam a gyerkeimnek még sok évvel ezelőtt. Ártani nem árt, de lehet, hogy szükség lesz rá.
Ma már a felnőtt szervezetből is le tudnak őssejtet venni, de még nem olyan hatékonysággal és nem olyan minőségben mint a köldökvérből. Én úgy gondoltam, hogy a felhasználás lehetőséget azért nem akarom kizárni.
Mi nem vetettük le, mert csak a gyerek 30 kg-ig elég. az meg 4-5 évet jelent.
Ha ez a limit mondjuk 50 kg akkor biztosan.
én első
Amikor én az első gyerekemnek levetettem a köldökzsinór vért még igazából nem is tudták pontosan mire lehet majd használni a leukémián kívül. Ma már több felhasználása is körvonalazódik, speciális körülmények között szaporítani is tudják az őssejteket, tehát nem igaz már, hogy felnőtt embernek kevés lenne az őssejt. És ki tudja még mire lesz jó, még mit fedeznek fel.
Ez csak egy lehetőség. Adja isten, hogy soha se legyen rá szükség. Nekem mégis megért annyit - és örülök, hogy megengedhetem magamnak - hogy mindhárom gyerekemnek ott legyen a köldökzsinórvére ha mégis szükség lesz rá.
jó lett volna, de a piszkos anyagiak..
kívánom, hogy se nekünk ne legyen rá szükségünk, se azoknak, akik megcsináltatták.
legyen mindenki egeszseges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!