Ki hány hetesen tudta meg a kisbabája nemét (2D-s ultrahangon)?
12hetesen azt mondták,hogy kisfiú de rá 2hétre már biztosra mondta a doki,hogy kislány!!:-))én a 12.Uh-nak amúgy sem hittem,jól is tettem.szerintem akkor még korai a tippelés...
30hkm
1. 28. héten fiú
2. 18. héten lány
nem tudom számít-e de az első majdnem 12 éve volt, a másik meg még 3 sincs, szóval gondolom a technika is fejlődött
Elsőnél a 30.heti UH-n mondták,hogy lány.
A másodiknál is reménykedem,hogy a 30.-on megmondják,mert oda 2 hét múlva megyek!ÉS eddig az itteni nődoki a 30 éves gépén nem tudta megmondani. Így megyek Vácra.
16. héten valószinűnek mondta az orvos, hogy inkább lány, 19 hetesen 90%-ra mondta. De azóta többször is voltam 4D-n és eddig mindig lányt mondtak.
23 hetes kismama
18 hetesen kislány gyanús volt.
az is maradt :)
15 hós kislány anyukája
Első babámmal a 12 hetes UH-n a doki azt mondta kislány,nem azért mert látta a nunit,hanem azt mondta az alkatából úgy tűnik,és kisebbek is voltak a méretei az ilyenkori átlagnál.
Tényleg kislány lett.
A második babámmal pont ma voltam a 12 hetes UH-n,ugyan az a doki, ugyan azzal a géppel nézett,és azt mondta,hogy most fogalma sincsen,még tippelni sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!