Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vége felé járó Kimamik,...

Vége felé járó Kimamik, nektek is kevesebbet mocorog a babátok az idő miatt?

Figyelt kérdés

Eddig nem hánytam,megúsztam,tegnap viszont mint derült égből a villámcsapás,3 szór is rám jött.Kis fejfájás elözte meg.

Ma se vagyok túl jól,és észrevettem már tegnap is,hogy az arcom nagyon kipattogott,főképp a szemem alatt.

Kis görcseim is vannak.Ugye nem kell meg iednem,hogy előbb jön a baba?

36 hetes Kismama

2009. márc. 29. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem meglepően élénk a kis manócska mostanában pedig eddig az ilyen frontoknál nyugis volt nagyon

Nekem 2 hete vannak kisebb nagyobb görcseim de az NST és a doki szerint babó még nagyon jól érzi bent magát

38 hetes

2009. márc. 29. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ,általában igen aktív a Kis Manóm,aztán van egy két nap amikor lusta.Ilyenkor pindurkát "megpiszkálom"és jelzi hogy "van"!A csuklásával meg megnyugtat ilyenkor.

Én még csak jövő héten megyek NST re,az elsőre.Már várom.

Könnyű szülést neked!

2009. márc. 29. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Jé,de fura!Én is 36 hetes terhes vagyok,és tegnap 2 x is hánytam,pedig semmi okom se volt rá.Gondolod az időjárás változás lehet az oka?Ma se vagyok fényesen,egész nap tudnék aludni...Én mondjuk tuti nem húzom ki a 40-ik hétig,ezt tegnap mondta az orvosom,mert nagyon befészkelődött a babóm a szüléshez,lent van a hasam,és érett a lepény is.Remélem te tovább is kihúzod a kis pocilakóddal.Boldog babavárást neked! :)
2009. márc. 29. 19:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia.

Én majd szerdán megyek NST re majd ott kiderül hogy meddig húzom még.Bár úgy érzem nem fog a 40.hétig bennmaradni,a hasam nekem is már nagyon lenn van.

Én is szorítok neked,hogy ameddig csak lehet a Kis Manó bennmaradjon.

Könnyű szülést,és nagyon boldog babázást.

pusy

2009. márc. 30. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
én vasárnapra vagyok kiirva nagyon fáj a fejem,és én is van amikor kevésbé érzem a babát, bár most jelenleg eléggé rugdos fáj is:)). én is azóta görcsölgettem de doki azt mondta ma hogy nembiztos hogy meglesz vasárnapra, akkor kedden be kell feküdnöm. szoval ez semmit nem jelent.. sajnos..
2009. márc. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!