22 hetes ikerterhes vagyok egyfolytában szivárog valamiféle vizes folyásom (nem vizelet) ma reggel óta, mitől lehet ez?
Még mindig visszanézek ehhez a kérdéshez.........vegyes elképzeléseim vannak, hogy miért is nem ír a kérdező.
Remélem az a verzió az igaz, hogy egész szülésig bent tartják
Kedves valaszado aki privat e-mail is irtal, nem valaszolt meg neked sem a kismama? Bocsi, hogy igy belekerdezek.
En is gyakran megnezem ezt a kerdest hatha valami hir.
08.18. 08.37-es! Azért idegenek magánéletében ne vájkáljunk,egy kicsit erős,hogy azt mondod,rokonaival,ismerőseivel kéne felvenni a kapcsolatot! Persze,ijedtségében itt kérdezett a kismama minket,de amint látjuk,ő sem akarja a magánéletét nekünk kiteregetni...És lehet,hogy igaza van,sajnos ha rossz dolog történt,biztos nem "velünk" van elfoglalva.
Én is remélem,hogy nem történt meg a legnagyobb baj,de azért kutakodni nem fogok utána,szerintem ez az intelligens felnőtt gondolkodás.
Egy szintén ikres anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!