22 hetes ikerterhes vagyok egyfolytában szivárog valamiféle vizes folyásom (nem vizelet) ma reggel óta, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Igaz nem lehet magzatvíz?Jaj rettegek!2011. júl. 6. 12:24
71/118 anonim válasza:
Van valami hír kismama, mi történt azon a napon? :(
72/118 anonim válasza:
Jaj már azt hittem, hogy végre a Kérdező jelentkezett.........bocsi kedves előttem Válaszoló, de csalódottan láttam, hogy csak egy érdeklődő vagy.
Nem tudom, hogy fogunk e még valaha ehhez a kérdéshez magyarázatot kapni :-(
73/118 anonim válasza:
Közben nálunk is lett egy ikres koraszülés, ahol jól vannak a babák. Jó lenne tudni, a kérdezőnél mi a helyzet...
74/118 anonim válasza:
Már én is anyira kiváncsi vagyok, remélem minden oke..
75/118 anonim válasza:
Csajok hát nem tudom, de még csak 22hetes kismama, ilyenkor ha folyik a magzatvíz, mit tehetnek a dokik? Azt vissza tartani sajnos nem lehet, főleg ha annyi folyott neki, mint amennyit írt! :( Én rosszra gondolok, de bár ne lenne igazam!
76/118 anonim válasza:
nagyon nagyon drukkolok értetek!!!
77/118 anonim válasza:
nyilván baj történt, és nem erős most ahhoz, hogy ezt megossza, és nem kér a sajnálatokból... :( szorítunk, bármi is legyen!
78/118 anonim válasza:
Remélem minden rendben van...!
79/118 anonim válasza:
Nem biztos,hogy baj történt,lehet,hogy csak egyszerűen a kórházban van ,és onnan nem tud jelentkezni! Én ebben bízom!
80/118 anonim válasza:
Kedves kérdező, írj nekünk ha tudsz, aggódunk érted még mindig!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!