22 hetes ikerterhes vagyok egyfolytában szivárog valamiféle vizes folyásom (nem vizelet) ma reggel óta, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Igaz nem lehet magzatvíz?Jaj rettegek!2011. júl. 6. 12:24
51/118 anonim válasza:
Jó látni,hogy mindenki hogy aggódik...én is csak azt tudom írni,hogy gondolok rátok és várjuk,hogy megtudjuk mi történt veletek! Szívből remélem nincs nagyobb baj!
Ikres anyuka
53/118 anonim válasza:
Naponta többször eszembe jutsz, remélem semmi baj, csak megfigyelésen vagy, vagy valami szép helyen lógatod a lábad és nem vagy internet közelben.
54/118 anonim válasza:
Lányok! Szerintem jövőhétig már úgysem hallunk a Kismamáról. Biztos vagyok benne, hogy a hétvégére bennfogták.
Csak abban reménykedem, hogy nem azért, mert baj van, hanem elővigyázatosságból.
55/118 anonim válasza:
Nagyon sokan szorítunk értetek, kérlek, jelentkezz, ha esetleg otthon vagy!
57/118 anonim válasza:
jaj remélem semmi baj!
kérlek írj majd nekünk
60/118 anonim válasza:
Nagyon várjuk a fejleményeket! Szorítok Nektek tiszta szívből, hogy minden rendben legyen! Márpedig így kell lennie!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!