Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32+1-en voltam UH-n, ezeket...

32+1-en voltam UH-n, ezeket az adatokat kaptam, nagyon nagy a feje?

Figyelt kérdés

fejvégű

BPD: 90 mm (37+0)!!!!!!!

AC 297 mm (34+0)

FL 64mm (34+0)

Súly 2533 gr

mire számíthato,volt valakinek ilyen naffejű :) babája :)

ki fogja kinyomni :):):) ????!!!

2011. júl. 5. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó de hosszában meg lehet, hogy kisebb. a fejkörfogat pontosabb. Az enyémnek meg tojásfeje van, hosszában nagyobb. :)
2011. júl. 5. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia

32 hét+2 napos adatok:

BPD:"csak"87mm

HC:298mm

AC:305mm

FL:64mm

súly:2516gramm

40 hétre született 4100 grammal és 58 cm-rel a kisfiam,37 cm-es fejkörfogattal és 36 cm-es mellkaskörfogattal.

Hát mit ne mondjak,nekem ő a 3-ik babám,de igy is elég nehéz volt,mig kibújt.

Az első két gyerekemnek 31 ill.32 cm-es fejkörfogata volt,volt különbség,az biztos.

És még a dokim megkérdezte,csináljuk-e gátvédelemmel,mielött elkezdtem nyomni,de szerencsére már nem tudtam válaszolni,igy vágott.

Biztos repedtem volna rendesen.

Szülés elötti napon 318mm volt a fejkörfogata és 3218 gramm a súlya.

Csak egy kicsit tévedett az uh,1 kg majdnem és 5 cm a fejénél.

De nyugi,nem lessz gond,ha túl nagyra nő,lehet nem is engedik simán megszületni,főleg,ha téraránytalanság lép majd fel.

Nekem azt mondta a dokim,ha ő méri az uh-on,lehet megcsászározott volna,ha látja,hogy ekkora.

Elnézést kért,hogy a kollega szépen elmérte.

2011. júl. 5. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:

hú...hát ez tényleg nagy fejű babóca lesz

a súlya is szép :)

számíthatsz óriásbabára

esetleg családodban van vki még ilyen,

?

vagy vmi hormonzavar okozza?

2011. júl. 5. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ekörül mérték 32-33 hetesen. 38 hetesen 98!!! mm-nek mérték, rá 1 hétre egy másik doki 95mm-nek mérte a BPD-t. Végül a kiírt napon indult be a szülés és 40+1 napra 3750gr-mal és 52 cm-rel született a második babánk.

Én is be voltam parázva hogy óriás bébi lesz, meg nagy lesz a feje. Hát egyáltalán nem lett nagyfejű, normális, szép buksija van. Ezek a mérések nem pontosak, és ahány doki/uh gép, annyiszor mérhetnek mást.

Ja, és császár után 17 hónappal természetes úton szültem meg és kifért, pedig nem vagyok egy nagydarab. :):)

2011. júl. 5. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Kicsit nagy a feje , az tény, de attól ki fog, szerintem. Az én babám a 32. heti UH-on 86mm-es BPD-jű volt, és 3200 gramm!!! Kifért. :)
2011. júl. 5. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

32hetesen:

bpd: 85

fl 60

súly 1900gramm

:)

több adatom nincs- de a két gyermek között van különbség! :)

Bár én fiam már megszületett, 38hétre, 2600grammal, 34cm-s fejjel és 53cm testhosszal.

2011. júl. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!