23 hetes kismama vagyok.1 hete voltam dokinál és az uh. Szerint a fej körfogat,56,4 mm, a combcsont 30,2 mm. Néztem a neten az adatokat és megijedtem, mert a combhossz, csak a 18. hétnek felel meg! Ugye nincs semmi baj?
Köszönöm a gyors választ. Igazából ma megyek megint uh.-ra, mert tegnap beszéltem vele és szerinte sem jók az adatok, ezért megakarja nézni mégegyszer. Kicsit megijedtem!!:-(
A párom is kétségbe van esve!
Érdekes valóban. Nem tudom jól, ill. pontosan mérték-e, lehet hogy nem.
Nekem 19+2nél volt a combcsont 31mm, pedig én is meg a gyerek apja is alacsonyak vagyunk. Jó tudom, ez nem sokat számít, de azért picit talán igen.
Szia!
Nekem a 20.héten volt a baba combcsontja 28mm.
Szerintem nincs semmi baj,max. elmérték.
Én is mindig a combcsont hosszán paráztam,mert mindig rövidnek tűnt. A 38.heti uh alapján is csak 66mm volt.
És a 39.héten született 52 cm-el .Teljesen átlagos babaként.
Az igaz,hogy az átlagnál egy picit alacsonyabb baba, úgy lehet észrevenni,hogy a rugik mindig nagyobbak a lábára. :). Semmi egyéb gond nincs vele.
Holnap majd úgyis megnézik jobban. Csak azért írtam,hogy addig se idegeskedj sokat.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!