Van-e igazságtartalmuk azoknak a babonáknak miszerint ha a kismama megijed és odakap ott a babán anyajegy keletkezik, ill. ha a hasamra csapódott egy kis víz és megijedtem abból lesz-e anyajegy-e a babámnak?
Ilyen hülyeségeket régen hallottam...Nem kell elhinni ezeket,mert nem igaz..
Tudod erről mi jut eszembe??
Óvodában a gyerekek egymást között beszélgetnek.
-nekem azért cseresznye a jelem,mert amikor anyukám hasában voltam ráesett egy cseresznye a hasára
-nekem azért virág a jelem,mert amikor anyukám hasában voltam egy virág esett anyu hasára.
- nekeeeeeeem azéééééé zongorraaaaaa a jilemmmm....
nekem is azt mondták, hogy ha erősen megütnek vagy megütöm valahol magam, vagy leforrázom vagy akármit csinálok ami meglátszik a bőrömön akkor a babán is fog.
Hát az utolsó hetekben járok és sajnos forró olajjal leégettem egy kicsit a mellem és a hasam, remélem nincs valóságalapja ezeknek a babonáknak.
Én 32 hetesen elcsúsztam egy sóderos úton és a csuklómra estem.Kisfiamon mikor 2 éves volt a jobb csuklóján elő jött egy sok pici golyócskából álló valami/mintha kis kavicsok lennének/.Elvittem bőrgyógyászhoz,mert azt hittem,hogy szemölcs de nem,anyajegy.Most 7 éves,de még mindig látszik,de nyáron jobban látszik!
Szóval NEM babona!!!
Persze!
Meg ha pl kisminkeled magad, akkor a baba is sminkelve születik. Ha nem törlöd ki rendesen, akkor a babának is sz*ros lesz a segge! És arra nagyon vigyázz hogy soha ne bandzsíts, mert attól megvakul a gyerek!
(lol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!