Lehet baj, ha fáj egy anyajegy a pocimon?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja éreztem, hogy fáj egy ponton a pocim, de csak most vettem észre, hogy pont ott, ahol van az anyajegy. Az anyajegy kb 3cm-re a bal oldali bordam alatt helyezkedik el. Eddig azt hittem, hogy a bordám miatt fáj ott a hasam, mert hogy "nyomja", de már tudom, hogy pont ott fáj, ahol az anyajegy van. Afájdalom elég tompa, és nem is a bőr felületén érzem, hanem mintha belül fájna. Normális, hogy ezt érzem ebben az esetben? 28 hetes kismami vagyok.2010. szept. 19. 18:59
1/4 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, nekem is volt anyajegy gondom, a bőrgyógyász azt mondta, hogy terhesség alatt megnő a melanóma veszély, így a fájó anyajegyet 2 nap múlva kivágták.
2/4 anonim válasza:
Igen, menj vele bőrgyógyászhoz. Terhesség alatt sok anyajegy átalakul, újak képződnek, pigmenthiány lehet, stb. Nekem is sok van, és bár nem volt a terhesség alatt semmi gond, 3 havonta járok vissza ellenérzésre 2-3 problémás darab miatt :(
3/4 anonim válasza:
Tényleg menj dokihoz!
Én 2-t levágtam ollóval, egyik a gyomromnál volt és ilyen száraz dudoros, a másik a köldökömben, szintén ugyanilyen. Nagyon idegesített. Orvoshoz nem tudtam menni. Remélem semmi következménye nem lesz :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom, s holnap elmegyek a dokihoz.
Ez nem olyan nagy anyajegy, nem is érződik tapintással, de azért csak félek, nehogy baj legyen...
Azért az ollóval való levágás elég drasztikus módszer volt, menj el mégis így utólag a dokihoz, nehogy valami következménye legyen. Elég sok "rémtörténetet" lehet hallani az anyajegyekről...
2010. szept. 20. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!