Köldököm alatt van egy nagyobb anyajegy! Ha terhes leszek majd, akkor mi lesz vele? Vagy azelőtt le kellene szedetnem?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdésem.Végülis az érdekel h ahogy nő a hasam az anyakeggyel mi lesz? "Nyúlik" vele? Vagy le is eshet?2010. ápr. 22. 08:25
1/6 anonim válasza:
nekem pont a köldököm közepén van egy, nem is tudtam, hogy van ott egy, amíg terhes lettem. ahogy kidomborodott a pocakom, úgy jött elő. most egy kicsit látszik, hogy van benne egy. nem lesz semmi baja, mutasd meg majd bőrgyógyásznak, hátha olyan, amit azért le kéne szedetni most vagy esetleg később.
2/6 A kérdező kommentje:
Aham, de ez elég nagy, tehát rendesen ki van dudorodva meg minden.Mint pl az az indiai pontocskák a nőknek a homlokán:))) Nah úgy kell elképzelni ezt.
2010. ápr. 22. 08:43
3/6 anonim válasza:
Az én pocakomon is vannak anyajegyek, az a fajta, ami picit kidudorodik és sötétbarna. Ugyanolyanok voltak, amikor nagy volt a pocakom, és szülés után is ugyanolyanok maradtak.
4/6 A kérdező kommentje:
Ok.Köszi a választ.
2010. ápr. 22. 11:33
5/6 anonim válasza:
Én nemrég, a 32. héten vetettem le 2 anyajegyet. Terhesség alatt is le lehet vetetni, ha zavar, de szerintem semmi bajod nem lesz tőle akkor sem, ha marad. A nővéremnek is (ahogy az egyik válaszolónak is) a köldöke belsejében volt, ő is terhesség alatt vetette le, mikor kidudorodott a köldöke.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
2010. ápr. 23. 05:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!