Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyásznál voltam ma, csak...

Nőgyógyásznál voltam ma, csak füleltem amit mond, diktálta az adatokat az asszisztensnek, ami megütötte a fülem az az volt hogy, méhnyálkahártya 2! A ciklus 13dik napján vagyok. Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
ciklus 13. napján a nyh-d 2 mm, ami babához nagyon kevés
2010. jún. 17. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Egy csomó ilyen kérdés van, én azt nem értem, hogy ha ott vagy, miért nem kérdezed meg? Én mindig egy rakat kérdéssel megyek, és ha valamit nem tudok, azonnal rákérdezek. Egyébként valószínű a vastagságát mondta milliméterben.
2010. jún. 17. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazad is van, meg nem is előttem szóló. De, pláne aki először van ebben a cipőben, nem tuti hogy nem izgul-e annyira, nem érzi-e magát nagyon kellemetlenül stb. Aztán amikor kijön, akkor gondolkozik, hogy milyen balga is volt, hogy nem kérdezte meg... :-)

Így hát ezért (is) van ez az oldal, hogy itt megkérdezhetjük, ha már ott nem tettük.

kérdező, szerintem - ha csak nem tolódik ki a ciklusod, és nem később van a peteérésed - akkor ez a vastagság elég kevés. Én is ma voltam nődokinál, most van peteérésem és a nyálkahártyavastagságom 8,6 mm.

Úgy olvastam itt a neten, hogy félidőben a babához kb. legalább 6-nak kell lennie. Doki nem vagyok, de remélem segítettem valamit.

2010. jún. 17. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mióta próbálkoztok?
2010. jún. 17. 16:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajna a nőgyógyász akihez menni szoktam szabin volt, a helyettest meg inkább ne is említsük, de kénytelen voltam elmenni, most volt szabim, meg időm. Szóval nem egy olyan pali volt akitől szívesen kérdezel, elég furi volt, fájt is a vizsgálat kicsit. Szóval itt elment a kérdezgetős hangulat. Még nem próbálkozunk, még csak egy menzim volt a gyógyszer abbahagyása óta. Jövőhónapban, vagy az azutániban kezdenénk.
2010. jún. 17. 16:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik, nagyon köszönöm a kedvességet.:) Nagyon is sokat segített.

Gyógyszer utáni első ciklusom 34 napos volt, ez a második, kíváncsi vagyok ez milyen hosszú lesz!

2010. jún. 17. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell lehurrogni a kérdésért! Például én sem kérdezek meg mindent a dokitól, mert egyszerűen leblokkolok és nem jut eszembe. De ez az oldal erre van!

A méhnyálkahártyád tényleg vékonynak tűnik, de lehet még a tabletta hatása.

2010. jún. 18. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Én se kérdeztem meg, csak kijöttem a rendelőből. :)

Aztán itthon nézegettem meg az eredményeket, a 26. napomon a méhnyálka 5,8 mm volt :((

2010. jún. 18. 10:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem 5 hét mire kész a lelet, majd akkor jó bevizsgálom!:)
2010. jún. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!