Nőgyógyásznál voltam ma, csak füleltem amit mond, diktálta az adatokat az asszisztensnek, ami megütötte a fülem az az volt hogy, méhnyálkahártya 2! A ciklus 13dik napján vagyok. Szerintetek ez mit jelenthet?
Igazad is van, meg nem is előttem szóló. De, pláne aki először van ebben a cipőben, nem tuti hogy nem izgul-e annyira, nem érzi-e magát nagyon kellemetlenül stb. Aztán amikor kijön, akkor gondolkozik, hogy milyen balga is volt, hogy nem kérdezte meg... :-)
Így hát ezért (is) van ez az oldal, hogy itt megkérdezhetjük, ha már ott nem tettük.
kérdező, szerintem - ha csak nem tolódik ki a ciklusod, és nem később van a peteérésed - akkor ez a vastagság elég kevés. Én is ma voltam nődokinál, most van peteérésem és a nyálkahártyavastagságom 8,6 mm.
Úgy olvastam itt a neten, hogy félidőben a babához kb. legalább 6-nak kell lennie. Doki nem vagyok, de remélem segítettem valamit.
Kedves harmadik, nagyon köszönöm a kedvességet.:) Nagyon is sokat segített.
Gyógyszer utáni első ciklusom 34 napos volt, ez a második, kíváncsi vagyok ez milyen hosszú lesz!
Szerintem sem kell lehurrogni a kérdésért! Például én sem kérdezek meg mindent a dokitól, mert egyszerűen leblokkolok és nem jut eszembe. De ez az oldal erre van!
A méhnyálkahártyád tényleg vékonynak tűnik, de lehet még a tabletta hatása.
Én se kérdeztem meg, csak kijöttem a rendelőből. :)
Aztán itthon nézegettem meg az eredményeket, a 26. napomon a méhnyálka 5,8 mm volt :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!