Mitől lehet a ciklus 37. napján 9mm-es a méhnyálkahártya? Mi vékonyította el? Részletek lent.
Lombikos vagyok, ebben a hónapban voltam az első beültetésen (fagyasztott babákat kaptam vissza). A beültetés előtti ultrahangokon minden rendben volt a méhnyálkahártyámmal szépen vastagodott. A beültetés napján még a doki is megjegyezte, hogy szép vastag (14 mm). :-)
Aztán telt-múlt az idő. Nem jött meg, reménykedtem stb... Tegnap voltam a 37. napomon kontroll UH-n, ahol kiderült, hogy nincs baba. Ez már magában eléggé szomorú :-(, de azt is mondták, hogy mindössze 9mm a nyálkahártyám. Ez hogy lehet? Hisz a ciklus végére a legvastagabb akár van baba és akár nem. Akkor az enyém mitől vékonyodott el? Az Utrogestan vagy az Ovitrelle-től?
Én úgy tudom mensi előtt elkezd sorvadni és ettől lesz vékonyabb!Leírom neked az én történetemet.Szóval Júliusban voltam a ciklusom 11. napján ultrahangon ahol a doki 18mm-es tüszőt és 10mm-es nyálkahártyát látott!!!Együtt is voltunk akkor és mensi helyett csak monimális barnázásom volt és volt 2 pozi tesztem.Amikor már 3 napja késett elmentem dokihoz és nem látott semmit csak 7!!!mm-es nyálkahártyát mondta hogy menjek vissza pár nap múlva és akkor láttunk már egy gesztációs gyűrűt! A doki is csodálkozott hogy ilyen vékony nyálkahártyával baba van!A barnázásra utrogestant kaptam és elmúlt!
8h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!