Izgulok mert jövő héten már hallható a szívverése és mi van ha nem lesz?
2011. júl. 5. 10:49
1/10 anonim válasza:
Ezen is gondolkodj, hogy nem lesz szívverése!!!! Nem szabad ilyenekre gondolni! Csak arra szabad gondolni, hogy minden rendben lesz!
Én is jövőre fogok szülni, januárban! Nekem már a második babám, van már egy 15 hós ördögfióka kislányom! :o)
Első baba?
2011. júl. 5. 10:53
2/10 A kérdező kommentje:
igen, majd márciusban.Annyi rém történeteket halottam már 5-6 hetes terhesektől, ezért izgulok.
2011. júl. 5. 11:06
3/10 anonim válasza:
Erre ne is gondolj! Fő a pozitív gondolkodás!
Én nagyon izgulok, mert ugye első bébink. :) Február elejére vagyok kiírva. :))
2011. júl. 5. 11:06
4/10 anonim válasza:
Helló nekünk is elsö picink és március elejére várjuk,gratulálok és fö a pzitiv gondolkodás minden oké lesz hidd el,sok sikert.
2011. júl. 5. 11:09
5/10 anonim válasza:
nekem is első baba január 7 a hivatalos dátum de lehet 2-3 héttel késöbb,ugyanis menszi szerint január 7,de az utolsó 7.heti ultrahang alapján meg 2-3 hét eltérés van..
2011. júl. 5. 11:36
6/10 anonim válasza:
szia, én január közepére vagyok kiírva!
2011. júl. 5. 12:26
7/10 anonim válasza:
előző vagyok, nekem is a második babámlesz
2011. júl. 5. 12:27
8/10 anonim válasza:
Én február végére várom az első babánkat, de eddig még kb. fel sem fogtam hogy ott van bennem! :) Nekem szerencsére eddig nem sok rosszullétem volt (remélem ez így is marad) így még kevésbé érzem, hogy valami más egyelőre!
2011. júl. 5. 12:55
9/10 anonim válasza:
Szia! Akkor nem is szaporítom a rémtörténeteket, de igen! én is jövő héten megyek, és izgulok, hogy legyen szívhang. A terhességet már megállapították a múlt héten. Február végére vagyok kiírva.
Nekem sincsenek nagyon rosszulléteim a fáradtságot leszámítva, meg azt, hogy a cicim most pont akkora, mint egész életemben kéne lennie :o) és akkor meg lennék vele elégedve. De pont ezért is izgulok, annak ellenére, hogy már van egy 19 hónaposunk.
De valóban fő a pozitív gondolkodás! Boldog babavárást!
2011. júl. 5. 14:28
10/10 anonim válasza:
Szia! Én is jártam UH-ra 3 hétig, mert elvileg már 5-6 hetesnek kellett volna lennem, és nekem sem volt szívhang! Mint utóbb kiderült, kicsit később alakult ki, mint szokott, és most már 11 hetes vagyok! Ne aggódj, minden rendben lesz!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!