Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Friss kis mamák? Jövőre...

Atroposz kérdése:

Friss kis mamák? Jövőre szülők? Izgultok?

Figyelt kérdés
Izgulok mert jövő héten már hallható a szívverése és mi van ha nem lesz?
2011. júl. 5. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezen is gondolkodj, hogy nem lesz szívverése!!!! Nem szabad ilyenekre gondolni! Csak arra szabad gondolni, hogy minden rendben lesz!

Én is jövőre fogok szülni, januárban! Nekem már a második babám, van már egy 15 hós ördögfióka kislányom! :o)

Első baba?

2011. júl. 5. 10:53
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, majd márciusban.Annyi rém történeteket halottam már 5-6 hetes terhesektől, ezért izgulok.
2011. júl. 5. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Erre ne is gondolj! Fő a pozitív gondolkodás!

Én nagyon izgulok, mert ugye első bébink. :) Február elejére vagyok kiírva. :))

2011. júl. 5. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Helló nekünk is elsö picink és március elejére várjuk,gratulálok és fö a pzitiv gondolkodás minden oké lesz hidd el,sok sikert.
2011. júl. 5. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem is első baba január 7 a hivatalos dátum de lehet 2-3 héttel késöbb,ugyanis menszi szerint január 7,de az utolsó 7.heti ultrahang alapján meg 2-3 hét eltérés van..
2011. júl. 5. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
szia, én január közepére vagyok kiírva!
2011. júl. 5. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, nekem is a második babámlesz
2011. júl. 5. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Én február végére várom az első babánkat, de eddig még kb. fel sem fogtam hogy ott van bennem! :) Nekem szerencsére eddig nem sok rosszullétem volt (remélem ez így is marad) így még kevésbé érzem, hogy valami más egyelőre!
2011. júl. 5. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Akkor nem is szaporítom a rémtörténeteket, de igen! én is jövő héten megyek, és izgulok, hogy legyen szívhang. A terhességet már megállapították a múlt héten. Február végére vagyok kiírva.

Nekem sincsenek nagyon rosszulléteim a fáradtságot leszámítva, meg azt, hogy a cicim most pont akkora, mint egész életemben kéne lennie :o) és akkor meg lennék vele elégedve. De pont ezért is izgulok, annak ellenére, hogy már van egy 19 hónaposunk.

De valóban fő a pozitív gondolkodás! Boldog babavárást!

2011. júl. 5. 14:28
 10/10 anonim válasza:
Szia! Én is jártam UH-ra 3 hétig, mert elvileg már 5-6 hetesnek kellett volna lennem, és nekem sem volt szívhang! Mint utóbb kiderült, kicsit később alakult ki, mint szokott, és most már 11 hetes vagyok! Ne aggódj, minden rendben lesz!!!
2011. júl. 7. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!