Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Actrapid insulint használ valaki?

Actrapid insulint használ valaki?

Figyelt kérdés
én 11hetes terhes vagyok és ma kezdtem el szurni magam...
2011. júl. 4. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hányszor szúrod magad és hány egységet?
2011. júl. 4. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
3szor...reggel 4 délbe 2 este 3...egyenlőre
2011. júl. 4. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez még egész jó. Sőt!

Szerintem nem kell aggódnod bár gondolom elég kellemetlen.

Van valami konkrét kérdésed is vagy csak együtt érző szavakra vágytál? :)

2011. júl. 4. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:
kösyke:) a kérdésem aggodalmam hogy a babának ettől nem lesz baja?? igen fura még bár apum gyerekkora ota insulinos tehát igy nöttem fel hogy láttam a dolgokat..és párom is insulinos..te babásan használtál insulint?
2011. júl. 4. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából kifejezetten jót tesz. Persze nem úgy, hogy bejut a babába és jótékony hatásai vannak rá. Hanem minden szövődmény elkerülhető vele. Neki így pont olyan mintha nem lennél cukros. tehát nem érez belőle semmit. Azt érezné ha nem szúrnád magad.

Egyébként ne haragudj, de saját tapasztalatom nincsen, csak gyerekápolónak tanulok és az elmúlt egy évemet endokrinológián, cukorbetegek közt töltöttem.

Semmi baj nem lesz :)

2011. júl. 4. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
értem :) és az sem gond hogy 10 11hétig magas cukorral hordtam a babám?
2011. júl. 4. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!