Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a mellső falon tapadt meg...

Ha a mellső falon tapadt meg a pici az mit jelent? Mit befolyásol majd? Előbb látszódhat a poci? 12 hetes 3 napos vagyok

Figyelt kérdés
Ma 4D-n azt mondta a nő hogy kislány lesz. Nem láttunk kukit. Azt mondta a szonográfus hölgy hogy Ő eddig összesen 3 alkalommal tévedett, így szinte tutira tudja mondani. Mennyire biztos?
2009. márc. 28. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Én azt mondom neked, hogy elég nagy az esélye, hogy lány, de még ne vásároljatok be rózsaszín cuccokból! :)

Hogy mennyire befolyásol bármit a mellső fali lepény? Szerintem ez is nagyon egyénfüggő. Szokták mondani, hogy ezek a kismamák igen későn érzik a babájukat és elég gyengén. Nos erre rácáfolnék, mert én mellső fali lepénnyel a 17. héten már éreztem a kisfiam és bár akkor még gyengébben, de hamarosan nagyon is erősen. Mára már néha feljajjgatok, akkorákat üt-rúg! Igen élénk pocaklakóm van! Nekem úgy a 13-14. héttől már látszódott a poci, de ez is alkat és egyénfüggő!

30 hetes kismami

2009. márc. 28. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
De jó, gratulálok! Mi pénteken megyünk, akkor leszek 12+4 hetes, remélem nekünk is látszódni fog valami:)
2009. márc. 28. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Megkérdezhetem hol voltál 4D-én?Én is most készülök rá,csak azért kérdezem.Nekünk is úgy néz ki,hogy kislányunk lesz legalább is azt mondta a doki 19hetes uh-on,hogy nem 100%.de nagy a valószínűsége.Nekem is mellső falon tapad a méhlepény,én is érzem már a picit a 16.héttől,pedig első baba.Annyit jelent a védőnő szerint ez,hogy nehezebben található meg a szívhang,mert még ez is egy jó kis hangszigetelő a mellső fali:)Boldog babavárást.20hetes km.
2009. márc. 28. 19:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon köszönöm a választ! Csodás élmény volt, és igenis, ilyenkor is érdemes elmenni! :) A 4D Genesis-nél voltunk. 4dgenesis.hu

Nagyon kedves volt a szonográfus hölgy! Teljes mértékben meg voltunk elégedve az egész vizsgálattal! És nagyon jó képek készültek! :)

2009. márc. 28. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én is oda megyek pénteken:)
2009. márc. 29. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!