Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor induljunk a korházba?

Mikor induljunk a korházba?

Figyelt kérdés
25 kmre van tőlünk a legközelebbi szülészet. Most 38 hetes vagyok, első kisbabám, és sokat gondolkodom azon mikor kell majd indulnom, hogy oda érjünk. Mik azok a jelek amik arra utalnak, hogy hamarosan meglesz a kicsi? A magzatvíz elmenés az első? Kérlek írjatok tanácsot, kinek hogyan indult be a szülés, és mennyi időre rá lett meg. Köszönöm
2011. júl. 4. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz, hogy én még nem szültem, de a védőnőm leírta nekem, hogy mikor kell indulni a kórházba:

1.) 10 percenkénti fájás

2.) Ha elfolyik a magzatvíz

3.) Vérzés

4.) Ha 2-3 órán keresztül nem érzed mozogni a kicsit

Persze nem ilyen sorrendben kell lenniük, de ezeket írta..

Nem tudom, segítettem-e?! :-)

37+5 hkm

2011. júl. 4. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát azért gyakran nem érezem 2-3 órát mozogni a kicsit, de nem hinném azért menni kellene, de a többi leírás stimmel. Köszike
2011. júl. 4. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előttem író leírta, bár nekem is volt, h nem mozgott a bébim akár 3 óráig is.

Nekem egyből 4 perces fájásokkal kezdődött, még mentem ügyeket intézni, majd haza. :D

Szülésznőt hívtam, be a kórházba, ott már 3 percesek, OTT, burokrepesztés, nem tágultam, kitágítottak, mikor tolhattam volna, leesett a szívhang-műtő. Összesen 11,5 órát vajúdtam az első fájástól a kitágításig.

Könnyű, gyors szülést! Majd írd meg, hogy Nálad hogy volt! :)

Egy 1 éves kislány boldog anyukája

2011. júl. 4. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig, ha nem mozog indulni kell!

Nekem csak 1 órán át nem mozgott, s már hiába mentünk! A baba 36 hetesen köldökzsinórcsomó miatt meghalt!

2011. júl. 4. 17:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a baba ha alszik nem mozog, ugy hogy nem megyek csak ezért mert pár órát nem mozog. De azért köszi
2011. júl. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!