Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a gyomrom ma egész...

Nagyon fáj a gyomrom ma egész nap, néha be is görcsöl. Normális ez? Természetes a terhesség alatt, vagy valami más miatt van?

Figyelt kérdés
21 hetes múltam,pár napja néha jelentkezett a gyomorgörcs,de viszonylag hamar el is múlott.Ma viszont egész nap fáj,ha eszek picit(a gyümölcstől is meg a levestől is)akkor felerősödik és be is görcsöl.Mitől lehet?
2008. febr. 26. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
szia!én pont tegnap írtam,hogy nekem is egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom,szúrt,nemtudtam lefeküdni,mozogni.Hogy mitől,az rejtély,de már kétszer volt.Én 37 hetes vagyok,nekem azt is mondták,h esetleg a baba nyomja,de nem hiszem.Lehet még sok sav,vírus,gyomorrontás stb.De nekem egyik sem.Én most új vitamint iszok,Hipp Natal-t,még arra gyanakszom.Jobbulást neked!
2008. febr. 26. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Van a terhesség alatt gyomorégés, gyomorfájdalom, ez is olyan ,van akinél erősebb, de én a helyedben megemlíteném dokinak, márcsak azért is mert mi itt a pontos okát nem tudhatjuk, csak találgatunk.Én savra tippelnék, de látod,ez csak tipp.

Boldog babavárást!

2008. febr. 26. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
szia,én is szoktam igy lenni,nem tudom mitöl,én elég savas vagyok amugy is,26 hetes kismama.
2008. febr. 26. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

azt mondják bizonyos vaskészítmény okozhat ilyen fájdalmat.Nekem akkor van ilyen amikor többet eszek a kelleténél.(mondjuk már 1 szelet kenyér is sok néha):)

A vasra kérdezz rá az orvostól.

Sk sikert 30 hetes kismama.

2008. febr. 26. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én 23 hetes multam,de nekem nem szokott ilyen lenni,pedig én 3x1 vasat szedek,és a terhes vitaminban is van vas.Látod ez egy példa volt rá,hogy mindannyian mások vagyunk.Szerintem aggodalomra nincs okod,de mégis az a biztos ha beszélsz a dokiddal,a problémád is megoldódik,és nyugtalan sem leszel..
2008. febr. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!