6+6 hetesen van már szívhang? Vagy még túl korai?
Sajnos a neten össze-vissza találtam csak infót erről.
Középidőben volt peteérésem, ezért max. 1-2 nap eltéréssel foganhatott a baba. Tehát amikor vizsgálatra megyek 6+4-6+6 hetes lehetek majd.
Akinek beigazolódott, hogy tényleg annyi idős a baba, mint gondolta, és ilyenkor volt dokinál, annál volt már szívhang?
pont 6+6 hetesen voltam, és volt! :))
nyugodt és boldog babavárást!
Nekem meg nem volt, vagyis volt csak nem lehetett hallani a dopplerrel, pedig utolso mensi elso napjatol 10 napra estem teherbe. Ugy 8 hetesen volt tiszta szivhang.
De ez valtozo mindenkinel, sokmindentol fugg.
Már kíváncsi vagyok nagyon, 1 hét múlva megyek.
Akinek nem volt még szívhang mikor kellett visszamennie?
Ettől megállapítják a terhességet? Vagy hivatalosan akkortól csak, ha már van szívhang?
Ha jol van szamitva a terhessegi kor, tehat valoban kozepidoben volt peteeres, akkor mar szinte biztos, hogy lesz szivhang.
En az elso babaval 5 hetesen 6 naposan voltam, akkor a doki elore felkeszitett, hogy valoszinuleg meg nem lesz szivhang, de vegul nagyobb petezsakot talalt, mint kellett volna es volt szivhang is. TEhat valszeg korabban volt peteeresem es azt mondta a doki, hogy mar 6 hetes 3-4 napos korul van a terhesseg.
Nekünk kereken 6. hetesen volt. :) Jól kihangosította a dokim, én meg bőgtem a boldogságtól, holott volt pozitív tesztem. De hallani...az csodálatos!
Boldog babavárást!
én is ezen a napon voltam múlthét kedden és volt szívhang nálam is! Nagy valószínűséggel nálad is lesz!
Boldog babavárást!
utolsó vagyok:
bár 6+6 naposan voltam uh-n aza kis petezsák csak 6+1naposnak felelt meg méret alapján, de volt szívhangja.
És ilyenkor ez még nem jelent semmit, hogy 5nap minuszban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!