Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legkegyetlenebb kiakadásod...

Legkegyetlenebb kiakadásod terhesség során, amin így utólag esetleg magad is csak röhögni tudsz?

Figyelt kérdés

Mióta babát várok, olyan hisztiket tudok produkálni, hogy csak na. :D Érdekelne, másnál milyen (utólag esetleg vicces) esetek történtek! :)

Nálunk pár napja: este felpróbáltam egy régi farmer rövidgatyám, amiről tudtam, hogy kellemesen tág csípőben, és nem szorít.

Rám is jött szépen, örültem, hogy de jó, mire párom rám nézett, és közölte: - Hmm, kicsit feszes.

Eme kijelentésre kaptam egy olyan másfél órás sírógörcsöt, ami alatt úgy zokogtam, mint akit megvertek. Életem szerencsétlen értelme nem értette, mi rosszat mondott, mire a fejéhez vágtam, hogy "bezzeg más csajok pics@ján az ilyen gatyákra nyáladzik, én meg csak annyit kapok, hogy kicsit feszes, hogy ő milyen sötét bunkó, és tudom, hogy lassan úgy festek, mint egy malomkövet nyelt ámbráscet, és a combom körméretét egy fifikásabb szerecsen szépasszony is megirigyelné, de rohadjon meg szőröstül-bőröstül, blablabla..."

Szegénykém csak állt, próbálta megérteni, hogy mi bajom is van, de nem igazán ment neki. Közben igyekezett volna megnyugtatni, de valahányszor hozzámért, csak még jobban zokogtam, mire ráunt a dologra és jó éjszakát kívánt, aminek hatására meg azért kezdtem még jobban bőgni, mert tessék, már szeretkezni sem akar velem, mert randa kövér tehén vagyok, és már nem is kíván...

Ez volt az a pillanat, amikor némi ideggörcsben kipattant az ágyból, és baromi ütemben próbálta csillapítani a remegését, én meg szépen beszunyáltam mellette sírás közben.

Másnap annyira jót röhögtünk az egészen. :D

Pedig a terhesség előtt magasról letojtam volna az ilyen dolgokat, és hittem, hogy az önuralmam példán felüli, aztán tessék. :D

22 hkm :)

2011. júl. 3. 15:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
en ugy latom az atlagnal sirosabb vagyok,pl.nem kaptam a boltba magnezium pezsgotabit csak szemeset,ettol nagyon sirtam..kerdeztem a baratomtol valamit,de o nem tudta ra a valaszt,en hozza vagtam a kinyitott soret,o meg szegeny hozta szo nelkul a felmosot es folmosta..lagziba voltunk,es sirtam vegig,hogy o mert nem vesz el,haza mentunk,es regisztraltam az orra elott 2 tarskeresobe is...mondtam neki,hogy a pit bull kutyaja vagy a baba,o erre-nem akarok ebbe donteni,en meg osszetortem az osszes poharat,tanyert..akarmikor barmin sirok sajnos...aztan szegyellem magam meg halas vagyok neki,hogy elvisel..
2011. júl. 7. 09:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Terhesen vezettem, és megláttam egy kóbor puli kutyust az út szélén. A sajnálattól úgy sírtam, hogy nem tudtam volna elállítani.

Máskor is érzékenyen érint egy elhagyatott állat látványa, de hamar túl teszem magam rajtuk. Viszont akkor még napokig is azon törtem a fejem, hogy vajon mi lehet a kutyával.

2011. júl. 7. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!