Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legkegyetlenebb kiakadásod...

Legkegyetlenebb kiakadásod terhesség során, amin így utólag esetleg magad is csak röhögni tudsz?

Figyelt kérdés

Mióta babát várok, olyan hisztiket tudok produkálni, hogy csak na. :D Érdekelne, másnál milyen (utólag esetleg vicces) esetek történtek! :)

Nálunk pár napja: este felpróbáltam egy régi farmer rövidgatyám, amiről tudtam, hogy kellemesen tág csípőben, és nem szorít.

Rám is jött szépen, örültem, hogy de jó, mire párom rám nézett, és közölte: - Hmm, kicsit feszes.

Eme kijelentésre kaptam egy olyan másfél órás sírógörcsöt, ami alatt úgy zokogtam, mint akit megvertek. Életem szerencsétlen értelme nem értette, mi rosszat mondott, mire a fejéhez vágtam, hogy "bezzeg más csajok pics@ján az ilyen gatyákra nyáladzik, én meg csak annyit kapok, hogy kicsit feszes, hogy ő milyen sötét bunkó, és tudom, hogy lassan úgy festek, mint egy malomkövet nyelt ámbráscet, és a combom körméretét egy fifikásabb szerecsen szépasszony is megirigyelné, de rohadjon meg szőröstül-bőröstül, blablabla..."

Szegénykém csak állt, próbálta megérteni, hogy mi bajom is van, de nem igazán ment neki. Közben igyekezett volna megnyugtatni, de valahányszor hozzámért, csak még jobban zokogtam, mire ráunt a dologra és jó éjszakát kívánt, aminek hatására meg azért kezdtem még jobban bőgni, mert tessék, már szeretkezni sem akar velem, mert randa kövér tehén vagyok, és már nem is kíván...

Ez volt az a pillanat, amikor némi ideggörcsben kipattant az ágyból, és baromi ütemben próbálta csillapítani a remegését, én meg szépen beszunyáltam mellette sírás közben.

Másnap annyira jót röhögtünk az egészen. :D

Pedig a terhesség előtt magasról letojtam volna az ilyen dolgokat, és hittem, hogy az önuralmam példán felüli, aztán tessék. :D

22 hkm :)

2011. júl. 3. 15:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ohhho .. persze, hogy volt :DD

Az, mikor a terhestanacsadason lemertek es kiderult, hogy eddig osszesen 10 kilot hiztam. Azt hittem sirva fakadok, pedig elotte se voltam nad szall, de utolag ugy vagyok vele, hogy nem erdekel, mert amiert feljott ennyi plusz kilo az azert volt, mert gyogyszert kellett szednem az elejen, hogy a bebi megmaradjon!

2011. júl. 3. 15:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát így elolvasva azért egészen borzasztó a sztori, szegény pasi...

De egy ilyet én is csináltam, nálunk nme ért haza időben a vajjal amiért boltba küldtem, mert találkozott valakivel és eldumálta az időt. Én akkor zokogtam, hogy nyilván nem szeret, és épp készül elhagyni terhesen, életem virágában.

De azért nem javaslom rendszeresre az ilyen hisztiket, félő, hogy megunja egyszer szegény.

2011. júl. 3. 16:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
En lekuldtem a ferjem este 10-kor csokiert, mert azt kivantam. 11kor mar gyumolcsot azert is lekuldtem. :)
2011. júl. 3. 17:03
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nekem nem voltak ilyen hisztirohamaim :)

Egy valamit nagyon utáltam,de azt nagyon!!!!!!Anyum és nővérem a 36. héttől minden nap 4-5 alkalommal hívott,hogy mi van,hogy vagyok?Persze mindig akkor hívtak ha aludtam.Az utolsó héten már azt is kérdezgették nem e kell kaksiznom,nem érzem e,hogy nyomni kellene,nem megy e a hasam stb...Ez annyira bosszantott,hogy egyik nap kitörtem magamból,hogy el se mondom nekik ha megyek szülni,csak ha már megvan a baba :)Persze ők nem hagyták abba :D

6 hós baba anyukája

2011. júl. 3. 17:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élünk és hazautazásom előtti este elment a barátaival találkozni. Kérdezte telefonban, hogy szeretnék-e valamit enni, hozzon-e valamit ha jön haza. Mondtam, hogy hozzon gyros-t. Meg is jött, majd kibökte, hogy akkor ő most visszamegy a barátaihoz és kicsit bulizik (ez este 10 körül volt). Én meg elkezdtem bőgni, hogy menjen, kit érdekel. De miért pont az elutazásom előtti estén akar elmenni. Két hétig találkozni sem fogunk, menjen akkor. Elküldtem, ő szépen el is ment. Zokogtam a tv előtt, majd fél óra múlva hallom, hogy nyílik a bejárati ajtó. Egy nagy csokor vörös rózsával állított be. Na, akkor meg az volt a bajom, hogy minek ad ki ennyi pénzt egy csokor virágra.:DDD

Szegény pasik.:)

2011. júl. 3. 18:43
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivelünk pont a hétvégén történt az ominózus eset. Ebédre mentünk volna az anyósomékhoz, s a párom úgyhagyta a világitást a kocsin, persze az aksi lemerült, s nem indult be a kocsi. Erre én, most énmiattam nem tudunk menni sehova, nagyon kiakadtam, elkezdtem bőgni. S nem értette a férjem mi a bajom,csak nézett rám, aztán mikor kinyögtem mi a bajom, elkezdtünk nevetni rajta, meg ilyen kis semmiségeken kiakadok. De remélem már nem tart sokáig, mert néha már magamtól kiakadok.

37 hkm

2011. júl. 3. 19:01
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A párom csak rám nézett, és nem tetszett a nézése.( pedig nem nézett csúnyán) Én ettől úgy kiborultam, hogy nem bírtam volna elállítani a sírásomat akaratom ellenére sem. Mondtam én is neki a sok hülyeségemet. Aztán nem szólt hozzám, utánna az volt a baj.

Akkor, annyira természetesnek tűnt minden, hogy nekem van igazam, viszont így utólak tudom, hogy csak a hormonok kegyetlen játéka volt mindez.

2011. júl. 3. 21:51
 8/22 anonim ***** válasza:

imádom az ilyen sztorikat, komolyan. nekem nemrég történt, hogy kiborult a tej a frissen takarított hűtőmben, na én azon bőgtem 1,5 órát.

valahogy nekem nem volt vicces, még így utólag sem:-(

2011. júl. 4. 10:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Először egy Túró Rudin akadtam ki. Nem tudtam kinyitni, szenvedtem vele, majd feladtam és csak sírtam a konyhaasztal mellett. Párom ekkor jött haza, azt hitte valami tragédia történt. Mondtam neki, hogy a Túró Rudi egy gonosz dög! Ő meg csak nevetett rajtam, ettől még inkább rám tört a sírógörcs. :)

A másik amin kiakadtam az az volt, hogy páromat megkértem, hogy hozzon főtt szalonnát. Ő pedig füstölt szalonnát hozott főtt helyett. Ekkor bevonultam a szobámba és sírtam kb. 1 órát. :)

2011. júl. 5. 21:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem az egész terhességem egy hiszti volt.

De a legdurvább az volt, mikor a párom meló után haza jött és közölte, hogy el megy megiszik egy sört..Na én hiszti bőgés minden, és sajnos én nem az a kucorgós sírós vagyok sajnos..Annyira felidegesítettem magam, hogy összetörtem a szárítót..ruhástól dobáltam és rugdostam..

Hát párom ott hagyott, tovább ment a tombolás, de mire haza jött lenyugodtam.Jól kiröhögött, meg én is magamat..

Durva volt az biztos!

2011. júl. 5. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!