Legkegyetlenebb kiakadásod terhesség során, amin így utólag esetleg magad is csak röhögni tudsz?
Mióta babát várok, olyan hisztiket tudok produkálni, hogy csak na. :D Érdekelne, másnál milyen (utólag esetleg vicces) esetek történtek! :)
Nálunk pár napja: este felpróbáltam egy régi farmer rövidgatyám, amiről tudtam, hogy kellemesen tág csípőben, és nem szorít.
Rám is jött szépen, örültem, hogy de jó, mire párom rám nézett, és közölte: - Hmm, kicsit feszes.
Eme kijelentésre kaptam egy olyan másfél órás sírógörcsöt, ami alatt úgy zokogtam, mint akit megvertek. Életem szerencsétlen értelme nem értette, mi rosszat mondott, mire a fejéhez vágtam, hogy "bezzeg más csajok pics@ján az ilyen gatyákra nyáladzik, én meg csak annyit kapok, hogy kicsit feszes, hogy ő milyen sötét bunkó, és tudom, hogy lassan úgy festek, mint egy malomkövet nyelt ámbráscet, és a combom körméretét egy fifikásabb szerecsen szépasszony is megirigyelné, de rohadjon meg szőröstül-bőröstül, blablabla..."
Szegénykém csak állt, próbálta megérteni, hogy mi bajom is van, de nem igazán ment neki. Közben igyekezett volna megnyugtatni, de valahányszor hozzámért, csak még jobban zokogtam, mire ráunt a dologra és jó éjszakát kívánt, aminek hatására meg azért kezdtem még jobban bőgni, mert tessék, már szeretkezni sem akar velem, mert randa kövér tehén vagyok, és már nem is kíván...
Ez volt az a pillanat, amikor némi ideggörcsben kipattant az ágyból, és baromi ütemben próbálta csillapítani a remegését, én meg szépen beszunyáltam mellette sírás közben.
Másnap annyira jót röhögtünk az egészen. :D
Pedig a terhesség előtt magasról letojtam volna az ilyen dolgokat, és hittem, hogy az önuralmam példán felüli, aztán tessék. :D
22 hkm :)
A legdurvább, legnevetségesebb történetem:
14 hetes voltam, és szörnyű rosszulléteim voltak ezidőtájt, a párom kórházba került, bementem meglátogatni. Már reggel is éreztem, hogy valami nem oké, de megígértem, bevásároltam, szóval bementem...
A párom iszonyatosan örült nekem, próbált mesélni, beszélgetni, de én mindenre csak hümmögtem, nem éreztem jól magam. A történethez hozzátartozik, hogy reggel 10 óra volt, 7 öreg bácsi feküdt a kórteremben a kedvesemen kívül.
Éppen kifakadt szegény, hogy mennyire nem is örülök neki, nem akarok, beszélgetni, satöbbi, amikor éreztem, hogy baj lesz.
Kirohantam, de a mosdót nem találtam meg, így félig a földre, félig a takarítónő felmosóvizébe helyeztem a gyomrom tartalmát... Mindezt egy kórterem előtt, szóval közönségem is akadt, vér ciki volt.
Valamiért nagyon mérges lettem a barátomra, miért nem mondta azonnal, hol a WC, így mosakodás, és öblögetés nélkül visszamentem a kórtermébe, és ordítottam:
"HÁNYNI VOLTAM, TE MEG BESZÉLGETNI AKARTÁL, ÖNZŐ VAGY!"
Az összes bácsit felriasztottam, senki nem értette, mi történt, én meg ott álltam a saját mocskomban, hangosan bömbölve.
Asszem kicsit túlreagáltam :D
Én mindenen bőgtem, de szó szerint!
Hogy is tudott a kedvesem elviselni?!
Kedves utolsó!
1. A "muszály" pontos J!
2. Ki mondta, hogy állandóan bőgünk?
3. A terhesség alatt köztudottan felborul a nők komplett hormonháztartása, ez okozza a "hisztiket" majd egyszer talán megtapasztalod :)
4. Számomra roppant beszédes, hogy csak azért veszed a fáradságot, és kommentelsz, hogy az előtted lévő 13 hozzászólónak megmondd, mennyire helytelenül viselkedtek...
Már bocsi, de nem a terhes, hormonoktól túlfűtött nők miatt mondják ezt a férfiak! Hanem az alapból bőgősök miatt.
Én még olyan nővel nem találkoztam, aki ne lett volna érzékenyebb terhessége alatt és a szülés utáni időszakban!
Ne foglalkozzatok a kötekedővel, mert szimplán ostoba.
Vagy még soha nem volt terhes, vagy ő rá nem hatottak a hormonok, vagy pasi vagy a fene tudja. Ha választanom kell, akkor inkább legyen sírós egy nő, mint ilyen buta.
Én nem vagyok alapból sírós, de terhesség alatt nagyon sok változáson mentem keresztül, amit igen nehéz volt kontrollálni. De az biztos, hogy jót tett a dolog, mert sokkal empatikusabb lettem, és nem osztom ki szerencsétlen kismamákat, akik sírnak a terhesség alatt vagy bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!