Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megint vérzés, várjak vagy...

Megint vérzés, várjak vagy menjek?

Figyelt kérdés

röviden:februári vetélésem után, Utrot kaptam már a terhesség legelején 3x2-t szedek, ennek ellenére a 6. héten 2x véreztem, 2x mentem be a kórházba, már nagyon csúnyán néztek rám, a baba jól volt. szigorú fekvést írtak elő, ami csak részben megy, mert a 2,5 éves kisfiam mellett a férjemen kívül nincs segítségem.

utolsó UH 6 hetesen volt, azóta egyszer volt pici barnázás.

ill. most az előbb törlésnél véres lett a papír. 12.-én mennék a 12 hetes UH-ra, az még több, mint egy hét és most nagyon megijedtem megint.

legutóbb az ügyeletes azt mondta csak akkor menjek, ha dől a vér és görcsölök...:(

mit csináljak?

köszönöm, ha válaszoltok!

2011. júl. 3. 15:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

ill. még annyi, hogy 2 napja mikor álló helyzetben vagyok olyan fura érzés volt, mintha egész lent lenne a baba, hülyén hangzik, mintha ki akarna esni. akartam is kérdezni ezzel kapcsolatban, de nagyon bután hangzik így.

nem tudom összefügg e mostani pecsételéssel.

2011. júl. 3. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Eddig csak barnás színű volt a pecsételésed?Esetleg ,ha nem lennél terhes,nem most kellene megjönni a ciklusodnak?
2011. júl. 3. 15:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Már bocs,hogy így kérdezgetlek,de a válaszokból sok mindenre lehet következtetni.
2011. júl. 3. 15:21
 4/16 A kérdező kommentje:

nem barnás, inkább pirosas-sárgás nyákos. jobban nem tudom körülírni. nem folyik, csak olyan lett a papír.

nem, nem most. április 16. az utolsó menis időpntja, 28 naposak a ciklusaim. nagy jóindulattal is 10.-e lenne a mensi ideje, ha arra emlékezne a szervezetem.

egyelőre várok, nézegetem a papírt...:/

2011. júl. 3. 15:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

menj be a kórházba és mondjad hogy vérzel, nézzenek meg.

én úgy vagyok vele hogy jobb félni mint megijedni.

majd írj hogy mi volt.

dokid nincsen fogadott? ha van , hívd fel.

2 kisfiú anyuja

2011. júl. 3. 15:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én június 21-én "menstruáltam" utoljára, de közben 23. hetes terhes vagyok. Na ehhez mit szólsz? :) A törpének odabent semmi baja, az orvosok már csak vigyorognak rajtam, mint egy csodagyerekre, mikor minden egyes "menszimkor" bemegyek, és "Doktor úr, megint megjött!" Közben a babám már ott fickándozik a hasamban, és makk egészséges. Szóval ennek a dolognak két véglete van. Vannak olyanok mint én, akiknél semmi baj, de általában véve semmilyen vérzés nem normális terhesség alatt. Inkább menj másik dokihoz, ha csúnyán néznek már rád, minthogy baj történjen, de valaki nézzen meg!!!
2011. júl. 3. 15:28
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem,ha nem lesz erősebb piros és nagyobb mennyiségű, és esetleg elmúlik,csak 1-szer,2-szer fordul elő,akkor nem kell sehová menned.De ha intenzívebbé válik a dolog,rögtön orvos!Esetleg te is felsérthetted,ha hüvelytablettát használsz.Amikor nekem volt,akkor rögtön azt kérdezte az orvos,hogy volt-e szexuális aktus,vagy lelki megrázkódtatás,vagy végeztem-e nehezebb,megerőltetőbb munkát..
2011. júl. 3. 15:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan fordulj orvoshoz, ha mást nem tesznek legalább megnyugtatnak a csúnya nézéssel :-). Bár szörnyű ahogyan néha bánnak az emberrel, de inkább nézzen csúnyán az orvos mint esetleg ijedten vagy sajnálkozva!!! Ne törődj ezzel a részével a dolognak! Szóval ha még mindig színes a papír, holnap menj dokihoz, semmit sem nem vesztesz vele!
2011. júl. 3. 15:33
 9/16 A kérdező kommentje:

köszönöm csajok, nagyon jól esik, hogy írtatok!!!!

az Utrot szájon át szedem, az kilőve. ma nagyon nem is csináltam semmi extrát, az ebédet megfőztem, de az is gyorsan megvolt.

várok még, ha erősödik vagy bármi, elindulok, és írok mindenképp mi volt.

dokim van, de épp szabin, 26.-án lesz újra.

2011. júl. 3. 15:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Na, én is így voltam.Kaptam gyogyót, de a cucc rá két hétre csak úgy dőlt belőlem, és vér is jelentkezett ismét.

Én megtárgyaltam a dokival, mit tegyek ilyenkor.Nekem van egy kétéves lányom.Nem tudok rohangálni a kórházba.

A dokim azt mondta, hogy ha erősen elkezdek vérezni, akkor menjek.Ha ez éjszaka van, akkor nyugodtan feküdjek reggelig, és akkor induljak a kórházba.

Remélem jobban leszel, és minden rendben lesz a uh-on!

2011. júl. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!