Megint vérzés, várjak vagy menjek?
röviden:februári vetélésem után, Utrot kaptam már a terhesség legelején 3x2-t szedek, ennek ellenére a 6. héten 2x véreztem, 2x mentem be a kórházba, már nagyon csúnyán néztek rám, a baba jól volt. szigorú fekvést írtak elő, ami csak részben megy, mert a 2,5 éves kisfiam mellett a férjemen kívül nincs segítségem.
utolsó UH 6 hetesen volt, azóta egyszer volt pici barnázás.
ill. most az előbb törlésnél véres lett a papír. 12.-én mennék a 12 hetes UH-ra, az még több, mint egy hét és most nagyon megijedtem megint.
legutóbb az ügyeletes azt mondta csak akkor menjek, ha dől a vér és görcsölök...:(
mit csináljak?
köszönöm, ha válaszoltok!
ill. még annyi, hogy 2 napja mikor álló helyzetben vagyok olyan fura érzés volt, mintha egész lent lenne a baba, hülyén hangzik, mintha ki akarna esni. akartam is kérdezni ezzel kapcsolatban, de nagyon bután hangzik így.
nem tudom összefügg e mostani pecsételéssel.
nem barnás, inkább pirosas-sárgás nyákos. jobban nem tudom körülírni. nem folyik, csak olyan lett a papír.
nem, nem most. április 16. az utolsó menis időpntja, 28 naposak a ciklusaim. nagy jóindulattal is 10.-e lenne a mensi ideje, ha arra emlékezne a szervezetem.
egyelőre várok, nézegetem a papírt...:/
menj be a kórházba és mondjad hogy vérzel, nézzenek meg.
én úgy vagyok vele hogy jobb félni mint megijedni.
majd írj hogy mi volt.
dokid nincsen fogadott? ha van , hívd fel.
2 kisfiú anyuja
köszönöm csajok, nagyon jól esik, hogy írtatok!!!!
az Utrot szájon át szedem, az kilőve. ma nagyon nem is csináltam semmi extrát, az ebédet megfőztem, de az is gyorsan megvolt.
várok még, ha erősödik vagy bármi, elindulok, és írok mindenképp mi volt.
dokim van, de épp szabin, 26.-án lesz újra.
Na, én is így voltam.Kaptam gyogyót, de a cucc rá két hétre csak úgy dőlt belőlem, és vér is jelentkezett ismét.
Én megtárgyaltam a dokival, mit tegyek ilyenkor.Nekem van egy kétéves lányom.Nem tudok rohangálni a kórházba.
A dokim azt mondta, hogy ha erősen elkezdek vérezni, akkor menjek.Ha ez éjszaka van, akkor nyugodtan feküdjek reggelig, és akkor induljak a kórházba.
Remélem jobban leszel, és minden rendben lesz a uh-on!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!