És a háziorvosnak, ha beutalót ad mondjuk a belgyógyászatra kötelező vizsgálatra?
Ezt én sem értem...
2008. febr. 26. 13:10
2/14 anonim válasza:
van már kiskönyved hány hetes vagy ?ha beutalóval mész és kiskönyvel akkor sehol nem kell vizitdijat fizetni legalábis én nem fizetek sehol és nem is kérik mikor már látják a kiskönyvet
2008. febr. 26. 13:15
3/14 anonim válasza:
Szia!Én a terhességem elejétől jártam fogorvoshoz,először azt hittem ,hogyha a 10.héten meglesz a kiskönyvem akkor utána nem kell majd fizetni,de nem így volt.
Rákérdeztem a fogorvosra,hogy miért kell fizetni még mindig a vizitdíjat.Azt válaszolta,hogy csak az egyszeri kontroll ellenőrzéshez nem kell vizitdíj,amit kötelezően előírnak.
Én sem értem.Ill. a belgyógyászati vizitdíjat sem.
2008. febr. 26. 13:17
4/14 anonim válasza:
Nekem szólt az orvos is és a védőnő is, hogy ha megmutatod a kiskönyvedet, nem kérhetnek egy forint vizitdíjat sem, sem a rendelőintézetben, sem a fogászaton, se a háziorvosnál
2008. febr. 26. 13:22
5/14 A kérdező kommentje:
19 hetes vagyok és már nem először voltam. A kiskönyvem már rég megvan. Nem kell beutaló csak időpontot kell kérni úgy mint a háziorvosnál. Mellesleg megjegyzem ott sem kell fizetni.
2008. febr. 26. 13:22
6/14 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy csak akkor nem kell vizitdíjat fizetnünk, ha közvetlenül a terhességgel kapcsolatos vizsgálatra megyünk. Nekem először a fogászaton nem kellett fizetnem, de visszahívott, hogy a fogkövet leszedje, és akkor már kellett.
2008. febr. 26. 13:30
7/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó.nekem a háziorvosnál, mikor megyek a táppénzes papíromért mindig kell fizetnem!
Akkor lehet nem is kellene,csak elkérik?vAGY HOGY VAN EZ?
2008. febr. 26. 14:56
8/14 anonim válasza:
Hivatalaosan nem kell, de orosa válogatja. Nekem először nem kellett, de másodszorra elkérte, mert hogy egyszer díjmentes.
Minden doki másképp kezeli, de hivatalosan minden ingyen kéne legyen, a tömés, bárimlyen kezelés is!!
2008. febr. 26. 16:28
9/14 anonim válasza:
Azért, mert csak a terhességgel összefüggő vizsgálatokért nem kell fizetni. Tehát a kismamák esetében azért nem, ha állapotfelmérést végez, és ennek eredményét a fogorvos bele is írja a kiskönyvbe. Ha lát elváltozást (pl. tömni kell), akkor már fizetni kell, hiszen semmi köze nincs a terhességhez. Nekem egyébként a belgyógyászaton sem kellett, láttam, hogy van, akitől meg elkérik a kiskönyve és beutalója ellenére.
2008. febr. 26. 16:33
10/14 anonim válasza:
Sehol sem kell a kismamáknak vízitdíjat fízetni!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!