Ha ellátás kell a fogászaton az is téritésmentes a kismamáknak?
Figyelt kérdés
veszettül fáj a fogam és le is törött belőle egy darab,el kellene mennem de 30 hetesen nem tudom hogy egyáltalán fognak e valamit csinálni vele.2009. ápr. 30. 17:05
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy csinálnak valamit vele. Kismamáknak mindenképp ingyenes, de másnak is ha a körzetébe megy.
Oda menj, ahol már voltál terhesen a kötelező vizsgálaton.
2/5 anonim válasza:
Elméletileg igen. Bár engem jól behúzott a fogdoki. Elmentem a körzetbe ahova tartozom, kismama is vagyok, tudta, mert oda adtam a kiskönyvemet, elöl tömte a fogam, és a végén 5000.-et kért el.
3/5 A kérdező kommentje:
az a ciki hogy nem voltam a kötelezőn(nem kifogás de tényleg nem jutottam el a fogdokihoz)...:S
most is húzom már vagy 2 hete,pedig muszáj lesz elmennem mert egyre rosszabb lesz...bár már a 3 napos hétvégét valahogy ki kell bírnom.azthiszem azért viszek magammal némi kp-t biztos ami biztos.
2009. ápr. 30. 17:16
4/5 anonim válasza:
Szerintem azért kért pénzt, mer elől fehérrel szoktak tömni, mert az esztétikusabb. És csak az anyagárat kellett kifizetned. Amúgy az alapellátás ingyenes, de a fehér tömés nincs benne az alapba.
5/5 anonim válasza:
Téged átbasztak!
A frontfogakba a fehér tömés ingyenes.
A hátsókba amalgán, gyökérkezelés, fogkőleszedés, érzéstelenítés, ezek mind ingyenesek a körzeti dokinál akkor is ha nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!