Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A derék alatti forgóm (medence...

A derék alatti forgóm (medence) nagyon fáj. Tudok ellene valamit tenni?

Figyelt kérdés
Főleg akkor fáj ha megpihenek (pl:éjszaka), reggel alig tudok lábra állni annyira fáj, az elindulás meg katasztrófa, mint aki rokkant. De fekvő helyzetben is fáj. Tornáznom vagy többet kellene mozognom? Majdnem egész nap talpon vagyok.
2008. febr. 26. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad,hogy hány hetes terhes vagy. Nekem a 12. hét körül voltak ilyen panaszaim főleg este mikor lefeküdtem. Kb. 3 órán keresztül éreztem 1 hétig,aztán elmúlt.Azt mondta az orvosom,hogy tágul a medence(tolódnak el a csontok),hogy a picinek legyen helye.

Talán az segíthet,ha törökülésben ülsz,vagy összezárod a két sarkadat és egy kicsit feszíted a belső combizmaidat.

Remélem neked is hamar elmúlik majd!

2008. febr. 26. 13:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 19 hetes vagyok. Én is remélem, hogy hamar elmúlik, mert nagyon kellemetlen.
2008. febr. 26. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem múlik már 2hónapja.Melegítőpárnát használok,lehet masszírozni és ennyi.Állítólag semmit nem tehetek,mert hormonális.
2008. febr. 26. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet többet kellene pihenned is, mert attól is fokozódhat,amúgy 18 hetes vagyok, 1 hete ugyanezek a panaszaim,ha tevékenységek közben pihenek,az segít,igaz én itthon vagyok,megtehetem.Ha dolgozol ,lehet kicsit pihenned kéne már.
2008. febr. 26. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is, csak nálam este. De egyébként ez teljesen mindegy, a szenvedés az bármikor az. A védőnőm azt javasolta, hogy masszíroztassam a párommal, illetve rendszeresen egyek/szedjek/igyak magnéziumot, ez állítólag segíti a csontok szétcsúszását. Már most készíti fel magát a szervezet a szülésre...
2008. febr. 26. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!