Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 napja késik,3 negatív...

10 napja késik,3 negatív terhességi teszt ellenére lehetséges a terhesség? Járt így valaki?

Figyelt kérdés
Melleim fájdogálnak és feszülnek, bimbók érzékenyek. Hőm folyamatosan 37.1 körül, hasam is fáj, szurkál. Szagokra érzékenyebb lettem. Nem tudom bízzak-e még, ezért kérdezem, hogy járt-e így valaki, légyszi írjatok!
2009. márc. 28. 09:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Era8: kedves Era! Gondolom azóta kiderült, hogy terhes vagy-e. Tapasztalatból tudom, hogy a menstruáció vélhető elmaradása után pár nappal még nem okvetlenül lesz + egy teszt, hiszen a pontosan jelentkező ciklusokon belül is van eltérés (pl. nálam) és ha nem épp középidőben volt peteérésed hanem később akkor még lehet, hogy nemsoká 2csíkosra vált a tesz :) Jós legyen a talpán aki ekkor megmondja, ezért sajnos nem marad más, mint a türelem. Ha pedig most nem estél teherbe, figyeld a tested jelzéseit, nagyon jól észrevehető jelei vannak az ovulációnak és akkor lépjetek a tettek mezejére :) Sok szerencsét!
2012. febr. 12. 13:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdezőnek: ha pontosak a ciklusaid (28-30 nap) akkor szerintem most nem lettél terhes, persze az előtted adott válaszomban is leírtam, hogy elvi valószínűsége azért van. Azóta már mondjuk biztosan kiderült és ha most esetleg nem sikerült, Neked is azt tanácsolom, hogy figyelj a testedre, mert jelez neked amikor ovulálsz. (először bővebb vizes folyásod lesz, aztán ez egyik napról a másikra átvált bő, sűrű nyálkás, de átlátszóan tisztává). Ekkor érdemes a tettek mezejére lépni, de nem túl sűrűn (2 naponta vagy max naponta), mert a meg nem ért hímivarsejtek nem túl 'kitartóak'. Remélem hamar sikerül, sok szerencsét! :)
2012. febr. 12. 13:55
 13/19 Nikykeeehh válasza:
Sziasztok!! Nekem utoljára szeptember 11.-én volt meg a menstruációm, szóval tegnap volt 2 hete, hogy késik, a ciklusom hossza 29-30 napos de van amikor még így is késik 2-3 napot de ez a maximum. a párommal már 1, 5 éve próbálkozunk a baba projekttel de eddig még nem jártunk sikerrel. múlt hét előtt észrevettem, hogy 1 éjszakát sem bírok ki , hogy ne menjek a wc-re pisilni vagy 2x, 3x .És , hogy napközben is legalább 15 percenként mentem pisilni, és volt amikor ez enyhült, ekkor elmentem a háziorvosomhoz aki azt mondta, hogy a vizeletem alapján nincsen semmi probléma. tehát nem vagyok felfázva!! Ez persze folytatódott, utánna elkezdett fájni a mellem, de ez csak 1-2 napig tartott.. nemrég újra előjött a mellfájdalom, most tart már egy ideje kb olyan 4 napja, és ma reggel fájt már iszonyúan!! Teszteltem tegnap egy negatívat, szerintetek terhes lehet és csak későn volt peteérésem?? Egyébként csütörtökön megyünk a dokihoz az andrologiára a sperma vizsgálat eredményéért, hogy megtudjuk, a párommal minden rendben van e. És elvileg utána engem vizsgálnak majd.. Szerintetek lehet baba a dologban?? Már nagyon várjuk a picit!! ha valami okosat tudtok írni, azt nagyon megköszönnénk!
2012. okt. 23. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, na mi történt veletek??
2013. febr. 20. 15:54
 15/19 Nikykeeehh válasza:
Sajnos akkor nem jártunk sikerrel, sőt még mostanra sem.. elég szomorú vagyok, a páromnak akkor megvolt a sperma vizsgálata, amiből kiderült, hogy neki semmi baja sincs, most éppen "várom", hogy megjöjjön mert majd el kell mennem peteérési vizsgálatra ebben a hónapban mert a múlthónapban nem jutottam el sajnos. de már késik most is 1,5 hete! nem tudom mi lehet, fáj a mellem is, de nem reménykedek.. bár peteérésem valószínűleg van, mert mikor legutóbb dokinál jártam, azt mondta látja a peték helyét.. remélem igaza van, és csak talán a szervezetem nincs felkészülve még rá..
2013. márc. 19. 16:18
 16/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is késik már vagy 1 hetet barátommal együtt voltam de védekeztünk

Fel vagy picit puffadva nemtudom hogy lehet valami ételföl de sokat szellentek mostanában,ha meg nyomom. Hasam el kezd bugyborékolni es egyből ...

Ma veszek tesztet

Légyszives írjátok meg mi lehet

2013. nov. 8. 06:37
 17/19 Nikykeeehh válasza:
Utolso elotti vagyok, sikerult teherbe esnem!:) Londonban voltunk kint a parommal 8 honapig, de hazajottunk es elkezdtem jarni az orvosomhoz.. vagyis elmentem es mondtam neki h tobb mint 3 eve nem esek teherbe es hogy szeretnek ennek utanna jarni h mi a baj... erre megvizsgalt, mivel mondtam neki h jelenleg 10 napja kesik a menstruaciom.. aztan mikor megultrahangozott azt mondta h meg van vastagodva eleg szepen a mehnyalkahartyam... es hogyha nem jon meg még 10 nap mulva se akk mennyek vissza... de ha megjon akkor a 3. Nap mikormeg megvan a mensi menjek el a hormonvizsgalatra. Hat nem jott meg, visszamentunk a ferjemmel es akkor mar kiderult h bizony baba van a dologban. :) nagy boldogsag ez most nekunk. :) soha ne adjatok fel, es a legfontosabb hogy akinek nem jon a baba irany az orvos, mindig jo ha tudod h egeszseges vagy! Udv 12 hkm
2014. máj. 18. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon jól összejött nektek :D, szívből gratulálok!!
2014. máj. 18. 21:23
 19/19 Nikykeeehh válasza:
Koszonjuk szepen! :) meg mindig alig hiszem el, hogy 3 es fel ev utan sikerult a baba... :')
2014. jún. 15. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!