10 napja késik,3 negatív terhességi teszt ellenére lehetséges a terhesség? Járt így valaki?
Szerintem menj el dokihoz, ha rám hallgatsz magándokihoz menj és ultrahangot kérj mert ha babás vagy ulrahangon már valamit fog látni.A barátnőmnek is késett kb. 2 hetet csinált tesztet de negatív lett, bement a kórházba a nőgyógyászatra a doki semmit nem látott kézzel vizsgála és visszahívták,hogy majd egy hét múlva menjen uh-ra ha addig nem jön meg , de már az uh-ra nem jutott el mert előtte 2 nappal bevérzett azt hitte megjött a menszije, de úgy elkezdett görcsölni, hogy azonnal be kellett vinni a kórháza ahol kiderűlt, hogy elvetélt, 7 hetes terhes volt. Ezért ajánlom neked, hogy menj el magándokihoz, mond el, hogy nem jött meg a teszt negatív de szeretnél kérni egy uh-s vizsgálatot.
Sok sikert, remélem babás vagy.
20 hetes kismama:)
sZIa!
Nekem ugyan sose jött meg pontosan, mindig késett, de mikor már kb. megkellet volna jönnie, akkor vettem tesztet, negatív lett. Úgy gondoltam nem vagyok terhes. Vártam, de nem jött meg, majd a 47.-ik napon vettem még egy tesztet, és az pozitív lett!!! Most 14 hetes vagyok. :)Lehet később volt pé-d. Szerintem várj, de a jövőhéten még egy tesztet csinálj, majd menj el dokihoz, lehet az is hogy méhen kívüli...
De szorítok, a jelek szerintem arra utalnak... majd írj, h mi lett
Szia!
Én is így jártam 3 tesztem lett negatív, de nem jött meg, a negyedik teszt mutatta ki a terheséget.De akkor már Clearblue tesztet vettem ami nagyon érzékeny!Ez már egy héttel vagy 10 nappal az elmaradás után volt.
Így hát lehet, hogy még nagyon alacsony a hormonszinted és a sima tesztek még nem mutatják, főleg ha késöbb volt a peteérésed.Vegyél olyan tesztet ami érzékeny esetleg az van ráírva hogy már menstruáció elötti eredményt mutat.
31 hetes km.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az utolsó tesztet 5-6 napos késésnél csináltam. Nem mertem megint tesztelni, ezért kérdeztem meg Tőletek. Úgy gondoltam nem csinálok többet, bejelentkeztem a dokimhoz. Igazából attól jobban tartok, hogy valami bajom van.
Köszönöm a biztató szavakat és nagyon sok boldogságot kívánok Mindegyikőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!