Terhesség alatt normális hogy csak a mensim késik? A mellem nem fáj, nem érzékeny, semmi. Hihetetlen, sokszor kételkedem a terhességemben. Miért?
Nyugi,nekem sem volt semmi tünetem.A mai napig jól érzem magam,semmi nem volt.A párom erőltette a tesztet 8 hetesen! mert fel voltam puffadva.Csak lestem mikor pozitív lett.
:-)
39 h
Nekem még barnázás sem volt. Egyszerűen késik. De persze a megjön érzés most is tart, és mindig azt hiszem meg fog jönni. Ezen kivül tünet mentes vagyok.
Gratulálok, és könnyű szülést. :)
Köszi hogy válaszoltál.
Nekem a hasam a 20. hétig húzott le,mintha meg akarna jönni a bajom.
Nyúlnak a méhszalagok,nyugi,ez természetes.
Boldog Babavárást!
Még mindig én...
A melleim egyszer sem fájtak,csak keményebbek voltak az elején.Most könnyűnek,lazának érzem.
Nagyon szépen köszönöm. Megnyugodtam hogy a megjön érzés miért van. Sokat olvasok, nézek utána mi miért is van.
Nektek is boldog babavárást :-)
Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még később kezdődött.
Akkor csak annyi volt, hogy sűrűn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!