Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zumbára lehet járni 31 hetesen?

Zumbára lehet járni 31 hetesen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 15:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
120 kilós biztos nem lesz, de lehet, hogy kismama sem.
2011. júl. 1. 20:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem voltam még soha zumbázni, csak készültem, hogy kipróbálom, de akkor megtudtam, hogy babát várok, így nem mentem el. Az egyik honlapon olvastam ma, hogy kismamák is járhatnak, ezért merült fel bennem kérdésként. Csak mert itt a környékünkön tartanak zumbát, és van zumba light is. Kicsit fura volt nekem is. Korábban társas táncoltam aktívan, és amióta babát várok azt sem merek, pont a rázkódás miatt.

Energiám az lenne hozzá, mert nagyon hiányzik a tánc is. Dolgozni eddig dolgoztam, de most a héten kezdődött egy egy hónapos nyári zárás a munkahelyemen, így nincs mit tenni, itthon vagyok.

Igazából csak kíváncsi voltam rá, mert a rázkódás miatt nekem is gyanús volt, hogy nem lehet. De mivel soha nem próbáltam, nem tudom miről szól.

Egyébként itt találtam, hogy kismamákat is várnak:

[link]

2011. júl. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!