Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zumbára lehet járni 31 hetesen?

Zumbára lehet járni 31 hetesen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez most ugye nem komoly kérdés volt...
2011. júl. 1. 15:16
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem, nem lehet zumbázni.

Unatkozol otthon? Lehet még munkában kellett volna maradni.

2011. júl. 1. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
:O
2011. júl. 1. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem. Én imádtam a zumbát, de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, abba kellett hagyni, mert a folyamatos rázkódó, ugrálós koreográfia nem tesz jót a pocaklakónak.
2011. júl. 1. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes kismama vagyok. Neked komolyan lenne energiád Zumbázni? Mert nekem még a szőr is feláll a hátamon, ha belegondolok, hogy annyit kelljen mozogni ekkora pocakkal.
2011. júl. 1. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzel együtt bevállalod, hogy koraszülött lehet a babád, akkor igen.
2011. júl. 1. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
A terhesség egyik hetében sem lehet járni...
2011. júl. 1. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha eddig is jártál és nincs semmi panaszod szerintem mehetsz. Ha valamelyik rész nem esik jól azt ne csináld. Legalább nem leszel 12o kilós kismama mint egyesek...
2011. júl. 1. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nana, nem a mozgással van gond, hanem az ugrálással.

Én is nagyon aktív kismama voltam, úsztam, jógáztam, enyhén aerobikoztam, ameddig bírtam. Tizenéves korom óta napi programom a futás, de tudom, hogy a rázkódás árthat a babának, és ezt soha nem kockáztatnám meg. A zumba ugyanez a kategória, végigugrált másfél óra.

Lehet mozogni, karbantartani magunkat, de vannak kíméletesebb módszerek is erre.

2011. júl. 1. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy 120 kg-s kismamát sem ismerek! Én se vagyok annyi! És milyen érdekes, hogy ezt úgy tudtam "elérni", hogy nem jártam zumbára! Ahogy az előttem lévő is írta, lehet sportolni, mértékkel, de nem a rázkódásokkal járó sportokat!
2011. júl. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!