Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28hetes 5napos pocakos vagyok...

28hetes 5napos pocakos vagyok már ez a 3. napja, hogy nem tudok nagyvécézni. Hasonló helyzetben lévő km?

Figyelt kérdés
Már nagyon fáj szúr meg ülni alig bírok nem tudom mitől lehet de ha valaki tud tanácsot adni,hogy sikerüljön végre azt nagyon megköszönném. lehet hashajtót bevenni vagy mit csináljak? tényleg már minden bajom van és fáj is.
2009. márc. 27. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 29 hetes vagyok, és már hetek óta kisebb-nagyobb megszakításokkal szenvedek a székrekedéstől.

Nekem a rostos üditők nem hoztak eredményt.

A Tamarin lekvárt ajánlanám, ami kíméletes és nekem az elején bevált.

Amikor úgy érzem, hogy el tudnék menni WC-re, de nincs inger, akkor Glicerines kúpot szoktam használni, ami jó esetben helyileg kiváltja a székelési ingert.

Hasznos lehet még a kefírbe, joghurtba kevert korpa illetve az aszalt szilva.

Érdekes módon nekem most a Tzaziki saláta és az aszalt szilva hoz eredményt.

Fontos, hogy ne erőlködj!

2009. márc. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!