FL ( combcsont ) 7 cm. A 38. héten. Nektek milyen adataitok vannak/voltak?
Figyelt kérdés
38 hét 4 naposan mértek most 6,9 mm-t ami azért furcsa, mert a 34. héten már 6,8-at mértek. Tudom hogy nem pontosak ezek a méretezések, de aggódom! Ugyanott mérték, ugyanolyan géppel, és a fejecske meg a többi adat az korának megfelelő, vagy még nagyobb is picit.2009. márc. 26. 22:59
1/6 anonim válasza:
Nagyjából jók ezek a méretek, de az is lehet, hogy elmérte vagy elírta az egyiket. Nekem olyan is volt amikor a későbbi mérésen kevesebb érték van. Én azt hittem, hogy biztos rövidebb az egyik lába mint a másik, de nem erről volt szó.
2/6 A kérdező kommentje:
A maira rákérdeztem, és újra mérte, és ennyi. A multkorit mérhette el akkor talán...
Nálatok elmérték az adatokat?
2009. márc. 26. 23:18
3/6 anonim válasza:
Én itthon vettem észre az eltérést,vagy elmérte vagy elgépelte az adatokat. A lényeg szempontjából szerencsére mindegy, mert teljesen rendes lábikó volt születéskor.
4/6 A kérdező kommentje:
Biztos Babókánk lábikója is tökéletes :) csak annyira tudok mindenen aggódni mostanában...
2009. márc. 26. 23:37
5/6 anonim válasza:
BDP 89 mm, AC: 365 mm, FL: 72 mm Súly 3528 g.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat.
2009. márc. 28. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!