Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan segitsek a barátnőmnek...

Hogyan segitsek a barátnőmnek aki hazudta hogy terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátnőm, 23 éves és 2 éve vannak együtt a barátjával. A barátnőm úgy érezte hogy, el akarja hagyni a barátja ezért kitalálta hogy terhes, hogy evvel magához kösse a barátját. Persze a párja elhitte, soha nem ment el vele a nőgyógyászhoz, nem is kért semmi papírt tőle, mindent elhitt a barátnőmnek. Persze ő nagyon sokat evett, hogy nőjön a hasa, amúgy is volt egy kicsi neki. A párja meg el is vette feleségül, tehát elérte a célját a barátnőm, igaz erre fél évet várt. Esküvő után még várt 1 hónapot, hogy ne legyen feltűnő és kitalálta hogy úgymond 7 hónaposan elvetélt. Azóta nem is igen jó a kapcsolatuk, talán még rosszabb mint az előtt. Én végig mondtam a barátnőmnek, hogy ez az egész nagyon gáz, sőt meg is szakítottam vele a barátságot mert ez már nekem fájt amit művel. Most nagyon rossz nézni, meg sokszor megkeres hogy mit csináljon hogy jobb legyen a kapcsolatuk a párjával. Szerintetek mit tanácsoljak neki egy ilyen szörnyű hazugság után? Az igazat persze senki nem tudja.

2011. jún. 29. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A legszánalmasabb női húzás egy kapcsolat megtartására terhességet hazudni. Közeli ismerősöm is megtette, pedig ő volt a szerető a kapcsolatban, mikor a pasi a családját választotta, bedobta az adut. Szóval nem csak a szappanoperákban van, de pont az a színvonal. :)
2011. jún. 29. 16:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy a fenébe tudta eljátszani a vetélést? Ennyi idősen az jó pár nap kórház. Mit adott be otthon?

Írtó genyó húzás volt tőle. De te döntsd el, mit szeretnél.

Van egy mondás: nem az az igaz barát, aki velünk együtt sír és nevet,

Hanem ha mindent tud rólunk, és mégis szeret.

De ha a barátnőd húzása nem fér be a te értékvilágodba, akkor az is érthető.

2011. jún. 29. 16:45
 13/20 A kérdező kommentje:
1 napot volt a tesójánál, mondván hogy a kórházban volt. Aztán persze a férje mindenáron be akart menni hozzá, és mondta hogy ne menjen mert nem engednek be hozzá látogatót. Aztán másnap mikor hazament akkor mondta hogy hát saját felelősségére hazaengedték, mondván hogy ott hon családi környezetben jobban gyógyul.
2011. jún. 29. 17:05
 14/20 Atroposz ***** válasza:
Ilyen nőket!!!!!!4
2011. jún. 29. 18:19
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Én csupán annyit tanácsolnék neki, hogy ha van még benne némi gerinc, akkor álljon a férje elé és mondja el a teljes igazságot.

Egy kapcsolat csak akkor működik hosszútávon, ha megvan a bizalom és az őszinteség...

2011. jún. 29. 18:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Tuti kamu!!!

Itt a nyári szünet, biztos eszükbe jutott a lányoknak a Barátok közt bizonyos részei.....

unatkozó tinik...

2011. jún. 29. 23:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Ekkora baromságot!!!Te jó ég!!!Mik vannak!

Ezen te nem tudsz segíteni!

A srácot így meg tudta vezetni,annak se tűnt fel semmi,vagy a családtagoknak anyukának,anyósnak nem volt furcsa ez a 7 hónapos elvetélés,meg a többi dolog????

Egye meg amit főzött!!!

2011. jún. 30. 05:07
 18/20 Andrea1987 ***** válasza:
Ha ez az egész igaz,akkor az lenne a legjobb ha bevallaná a teljes igazságot,utána meg lesz ami lesz.De szerintem a férje nem fog neki megbocsátani,és ezt meg is lehet érteni.Ez a leghülyébb dolog egy párkapcsolat fenntertásához!Nem szabad eröltetni semmit.Ami nem megy az nem megy.40 h km
2011. jún. 30. 06:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé szánalmas a csaj is, meg a barátja(férje is). Nem feküdtek le hónapokig? Vagy nem látott még a pasi terhes nőt? Egy terhes poci szép gömbölyű, de ha valaki telezabálja magát... Fel sem tűnt neki, hogy nem mozog a felesége hasában a gyerek?

Ez most vagy kamu, vagy a srác a dzsungelben nőtt föl, ahol még nőt se látott életében.

2011. jún. 30. 08:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
7 hónaposan nincs vetélés, akkor már meg kell szülni a halott magzatot....... te jó ég milyen buta emberek vannak...nagyon sántít a sztori
2011. jún. 30. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!