Hogyan segitsek a barátnőmnek aki hazudta hogy terhes?
Sziasztok!
Van egy barátnőm, 23 éves és 2 éve vannak együtt a barátjával. A barátnőm úgy érezte hogy, el akarja hagyni a barátja ezért kitalálta hogy terhes, hogy evvel magához kösse a barátját. Persze a párja elhitte, soha nem ment el vele a nőgyógyászhoz, nem is kért semmi papírt tőle, mindent elhitt a barátnőmnek. Persze ő nagyon sokat evett, hogy nőjön a hasa, amúgy is volt egy kicsi neki. A párja meg el is vette feleségül, tehát elérte a célját a barátnőm, igaz erre fél évet várt. Esküvő után még várt 1 hónapot, hogy ne legyen feltűnő és kitalálta hogy úgymond 7 hónaposan elvetélt. Azóta nem is igen jó a kapcsolatuk, talán még rosszabb mint az előtt. Én végig mondtam a barátnőmnek, hogy ez az egész nagyon gáz, sőt meg is szakítottam vele a barátságot mert ez már nekem fájt amit művel. Most nagyon rossz nézni, meg sokszor megkeres hogy mit csináljon hogy jobb legyen a kapcsolatuk a párjával. Szerintetek mit tanácsoljak neki egy ilyen szörnyű hazugság után? Az igazat persze senki nem tudja.
Én azt nem értem, hogy a fenébe tudta eljátszani a vetélést? Ennyi idősen az jó pár nap kórház. Mit adott be otthon?
Írtó genyó húzás volt tőle. De te döntsd el, mit szeretnél.
Van egy mondás: nem az az igaz barát, aki velünk együtt sír és nevet,
Hanem ha mindent tud rólunk, és mégis szeret.
De ha a barátnőd húzása nem fér be a te értékvilágodba, akkor az is érthető.
Én csupán annyit tanácsolnék neki, hogy ha van még benne némi gerinc, akkor álljon a férje elé és mondja el a teljes igazságot.
Egy kapcsolat csak akkor működik hosszútávon, ha megvan a bizalom és az őszinteség...
Tuti kamu!!!
Itt a nyári szünet, biztos eszükbe jutott a lányoknak a Barátok közt bizonyos részei.....
unatkozó tinik...
Ekkora baromságot!!!Te jó ég!!!Mik vannak!
Ezen te nem tudsz segíteni!
A srácot így meg tudta vezetni,annak se tűnt fel semmi,vagy a családtagoknak anyukának,anyósnak nem volt furcsa ez a 7 hónapos elvetélés,meg a többi dolog????
Egye meg amit főzött!!!
Eléggé szánalmas a csaj is, meg a barátja(férje is). Nem feküdtek le hónapokig? Vagy nem látott még a pasi terhes nőt? Egy terhes poci szép gömbölyű, de ha valaki telezabálja magát... Fel sem tűnt neki, hogy nem mozog a felesége hasában a gyerek?
Ez most vagy kamu, vagy a srác a dzsungelben nőtt föl, ahol még nőt se látott életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!