Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek a barátnőmnek?...

Hogyan segítsek a barátnőmnek? Mit akar tőle ez az ember?

Figyelt kérdés
A barátnőm ˝kavar˝ egy nála 14 évvel idősebb emberrel.Még nem feküdt le vele,a pasi ölelgeti,simogatja,rendes vele,aztán meg ha arról van szó,napokig fel sem tűnnek egymásnak,szerintem csak meg akarja rakni szegényt.A barátnőm állandóan mondogatja,hogy őt nem érdekli,sok másik pasival kavar még mellette,csak bejön neki és semmi több.De én ismerem a lányt egy ideje,tudom,hogy milyen,amikor szerelmes,és ez most pont olyan.Hogyan segítsek Neki?
2011. okt. 16. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sehogyan sem. Az ilyenbe nem szabad beleavatkozni.

A 14 évvel idősebb mindig azt jelzi, hogy komoly apa-problémái vannak. ha történetesen te egy profi pszichiáter vagy és a barátnője, akkor sem tudnál semmit tenni. és ne is érdemes. Majd kiforrja magát az egész ügy és eldől valamerre. Inkább érdemes a háttlérben maradni, és akkor ott lenni, amikor el kell kapni az emberkét...de akkor ott legyél! Akkor lesz réd szükség, nem most.

2011. okt. 16. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"A 14 évvel idősebb mindig azt jelzi, hogy komoly apa-problémái vannak"

te aztán értesz hozzá, ugye?

2011. okt. 16. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem vedd fel a kapcsolatot azzal a pasassal,vagy deríts ki róla pár infót...

amúgy a barátnőd hány éves?

2011. nov. 2. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!